damski

ŽUTO je uvek dobar izbor! Veličanstvena toaleta Nine Badrić kojoj ne bi odolele ni holivudske zvezde

0

Ako vam je potrebna haljina za neki svečani događaj, ne dvoumite se oko toga koju boju treba da odaberete

foto: Instagram
foto: Instagram

Hrvatska pevačica Nina Badrić ovih dana vredno radi, a baš je ona nastupila na otvaranju letnje sezone u jednom luksuznom hotelu u Brelima.


Pop zvezda, poznata po elegantnom stilu, za ovu priliku odabrala je posebnu toaletu, kakva je savršen izbor za svečane trenutke u letnjim mesecima.


Nina uvek privlači pažnju svojim modnim odabirima, a ovog puta je ponela raskošnu haljinu po ukusu najvećih modnih sladokusaca. U pitanju je model koji se u startu izdvaja intenzivnom žutom bojom, a sam kroj toalete je izuzetno svečan i idealan za posebne momente.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Nini se dopala dugačka večernja haljina čiji su najefektniji deo predimenzionirani i kratki puf-rukavi. Ona prati liniju tela, a od kolena se širi u upečatljiv sirena-kroj i podseća na modele kakve smo viđali na svetskom crvenom tepihu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)


Žuta boja uvek je dobar izbor za svečanosti jer mami poglede i čini da se izdvajamo od mase, a šta je više što jedna modna zvezda može da očekuje od elegantne toalete?


Slavne lepotice često biraju jarke žute toalete za najglamuroznije događaje, pa smo u njima do sad viđali Tamaru Kalinić, Rijanu, Anđelinu Džoli, Dženifer Lopez...

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker