sudbina im je stala na put

Verenica poznatog pevača PREMINULA na dan VENČANJA: Najlepše trenutke zamenili bol i tuga, oglasio i on POTRESNIM REČIMA

0

Isčekivali su taj dan dugo, a onda se dogodilo nešto što niko nije očekivao 

foto: Instagram
foto: Instagram

Verenica poznatog pevača Toma Mana, Danijela, preminula je iznenada u snu na dan venčanja.

 

Ubrzo je na svom Instagram profilu Tom podelio tužnu vest, a cela porodica je zanemela od tuge i bola koji ih je sačekao u ranu zoru.

 

Ona je imala samo 34 godine i preminula je u jutarnjim časovima u subotu, na dan kada je trebalo da se zavetuju na večnu ljubav.

 

Dan ranije Danijela je organizovala devojačko veče i niko nije primetio da nešto sa njom nije u redu. Bila je vesela, uživala je sa svojim drugaricama. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

 

Iako je bio skrhan bolom Tom je odlučio da napiše poruku kojom će obavestiti sve prijatelje o tragediji koja je pogodila njegovu porodicu:

 

Ne mogu da verujem da pišem ove reči, ali moja najdraža Deni, moja najbolja prijateljica, moje sve i ljubav mog života, preminula je u ranim jutarnjim časovima u subotu, 18. juna. Dan koji je trebalo da bude najsrećniji u našim životima završio se nepovratnom tragedijom. Osećam se kao da sam isplakao okean - napisao je Tom.

 

On nije mogao da se pribere, jer su toliko dugo priželjkivali vreme kada će zajedno biti i pred Bogom i pred zakonom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

 

- Nismo stigli do oltara. Ni da izgovorimo zavete, ni da odigramo prvi ples, ali znam da znaš da si bila moj ceo svet, nešto najbolje što mi se ikada dogodilo. Danijela, nosiću ovu burmu koju je uvek trebalo da nosim kao simbol bezuslovne ljubavi prema tebi- napisao je on zavet verenici koja je umrla u snu.

 

Reči su se nizale, a u komentarima njegovi pratioci su pokušali da ga uteše.

 

- Slomljen sam i ne mogu ovo da procesuiram, iskreno ne znam kako ću dalje. Znam da moram zbog našeg dečaka da skupim svu snagu koju imam. Neću biti ni blizu roditelja kakav si ti već bila, ali obećavam da ću dati sve od sebe da Bouvija odgajim kako smo želeli. Obećavam ti da će znati kako mu je mama bila neverovatna. Bićeš tako, tako ponosna- napisao je pevač.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

 

- Najlepša žena iznutra i spolja, najneverovatnija duša. Izgubili smo tako posebnu osobu i siguran sam da ćemo videti ogromnu ljubav od vas. Probaću da nađem utehu u vašim komentarima i porukama, ali trenutno tugujem i biće tako još dugo, dugo...- napisao je Man.

 

- Draga moja Deni, najblistavija svetlosti u svakoj sobi, moj život nije ništa osim tame bez tebe i nedostajaćeš mi zauvek - završio je Tom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Mann (@tommanninsta)

 

Par je bio u vezi sedam godina, a veridba je objavljena 2019. godine. Sinčić Bouvi rodio se krajem 2021. godine i sada ima osam meseci. Istraga će utvrditi kako je Danijela preminula, jer nije bila bolesna niti se znalo da ima bilo kakav zdravstveni problem.

 

Tom Man proslavio se u takmičenju X Faktor, gde je bio u bendu Stereo Kicks. Nakon toga nastavio je solo karijeru.

 

 

makonda-tracker