posvetiće se karijeri

"Od kad znam za sebe, uvek mi je sve išlo NAOPAČKE": Mirka Vasiljević ISKRENO o Vujadinu i planovima za budućnost

1

Glumica Mirka Vasiljević je godinama u vezi sa fudbalerom Vujadinom Savićem sa kojim ima četvoro dece.

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Mirka Vasiljević i Vujadin Savić su jedan od skladnijih parova na našoj javnoj sceni. Oni su zajedno još od tinejdžerskih dana, a glumica se jedno vreme potpuno posvetila porodici.

 

Mirka je napomenula kako je u njenoj i fudbalerovoj vezi oduvek daljina bila glavni problem i da su je uvek na neki način prevazilazili.

 

- Od kada ja znam za svoje postojanje, kod mene je uvek sve išlo neobično i naopačke, počevši od toga da je posao našao put do mene, a ne da sam ga ja birala. Vujadin i ja kada smo počeli da se zabavljamo u samom startu došla je ta ogromna, kilometarska razdvojenost. Ja sam bila u Srbiji a on je otišao da igra sa Francuski klub "Bordo". Naša veza je već neobično krenula, tako da u tom nekom startu sve to bilo neobično i drugačije - rekla je glumica.

 

Ona oduvek važi za pristojnu i odmerenu javnu ličnost, a činjenica je da je zbog njihovog života u inostranstvu, trpela njena karijera.

 

- Naš život se svodi da na svakih 6 meseci nismo sigurni gde ćemo živeti. Sada je došao period gde smo bili mirni. Vujadin je završio sa svojim angažmanom na Kipru, sada ne znamo ni gde idemo, ni kako idemo ni kada idemo. Kraj avgusta će biti momenat kada ćemo da saznamo, šta se dešava sa klubom, jer je do tada taj letnji prelazni period. Samim tim naš boravak u Beogradu je neizvestan. Jedino što znam jeste da ja počinjem sada neke stvarčice što se tiču mog posla. Ja nikada u karijeri nisam pravila neku preveliku pauzu. Uvek sam se trudila da moja karijera bude na jednom tasu vage, a porodica na drugom. Kada sam mnogo više bila posvećena porodici rekla sam okej, hajde sada malo da se poslovno angažujem poslovno. Kada se zaradim kažem čekaj tu je porodica daj sada malo i njima da se posvetim tako da to je prednost mog posla što eto to može da se iskombinuje, i može da se usklađuje - zaključila je ona.

 

1 / 9 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Mirka Vasiljević smatra da ne treba nijedan segment života da se zapostavi zbog porodice i s obzirom da je ona sa Vujadinom od njene 19. godine, kada je on već bio profesionalni fudbaler, a ona glumica, naučili su da usklađuju obaveze, te je istakla da ima veliku želju da nastavi karijeru.

 

 

makonda-tracker