lepe vesti?

Konačno su se venčali? Mirku Vasiljević i Vujadina Savića odao JEDAN DETALJ (FOTO)

0

Gest fudbalera je napravio pravu pometnju na mrežama. 

foto: Sonja Spasić
foto: Sonja Spasić

Glumica Mirka Vasiljević i njeg dugogodišnji partner, fudbaler Vujadin Savić iz svoje ljubavi dobili su četvoro dece. Kako mediji prenose oni već duži vremenski period planiraju da naprave venčanje, ali to nikako da se dogodi.

 

Sada je jedna fotografija Vujadina Savića na mrežama napravila pravu pometnju, pa su se mnogi zapitali da li su oni konačno jedno drugom izgovorili sudbonodno "da". 

 

— Ko hoće da čestita, neka čestita! — napisao je Vujadin u opisu objave.

 

Vujadin Savić
foto: Instagram Printscreen

 

— Moj život je u koferima. U koferima je od moje 19. godine. Ali, još koju godinu samo, to je to. Nije mi to naporno. Šta da radimo, to je naš život. Mi tako funkcionišemo. To je za dobrobit porodice. To je Vujadinov posao, mi smo tu da ga podržimo, da ga ispratimo — kazala je Mirka Vasiljević nedavno za Blic, pa otkrila da li trenir

 

Treniraju mi najviše živce! Treninge sam malo zapostavila. Sa bebom je to sad malo... Nije nemoguće, naravno, kad se čovek dobro organizuje, ali u inostranstvu smo potpuno sami sa decom, nemamo nikakvu pomoć. Nemamo ni bake, ni deke, ni rođake, nikoga ko može da bude sat, dva, tri sa decom. Tamo ne stižem to, ovde sam stizala - istakla je Mirka, poznata po ulogama u ostvarenjima "Ljubav, navika, panika" i "Mi nismo anđeli 2".

 

 

 

makonda-tracker