IZNOVA ŠOKIRA

"Više volim PARTNERA nego vlastitu decu": Da li ste znali da je BAŠ ON sin Vedrane Rudan?

0

Vedrana Rudan ne prestaje da šokira svojim specifičnim stavovima i izjavama.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Spisateljica Vedrana Rudan je poznata po svojim jasnim stavovima koje mnogi ne podržavaju u velikoj meri, a nedavno je podigla veliku prašinu izjavama u emisijama u kojima je gostovala.

 

Sva gostovanja ove spisateljice se uvek prepričavaju, a čini se da su najviše pažnje izazvale reči koje je uputila Mariji Kilibardi.

 

Nije prvi put da Vedrana šokira ceo Balkan, a ovog puta je iznenadila njena izjava da više voli svog partnera od svoje dece. Podsetimo, ona ima sina Slavena i ćerku Asju, a malo je poznato koliko je Slaven uspešan.

 

-  Majka sam koja poput većine majki voli svoju decu, srećom ne bezuslovno. Ali sam i žena koja sebi daje za pravo da svog partnera, uglavnom, voli više nego vlastitu decu - izjavila je ona tada.

 

Vedranin sin, Slaven Hrvatin, jedan je od čuvenih hrvatskih psihologa koji ima i knjigu svojih kolumni pod nazivom Zlihologija. Zalaže se za zaštitu ljudskih prava, legalizaciju kanabisa, ateista je i levičar. Istovremeno je i neka vrsta menadžera svoje majke, kao i administrator njenog vrlo posećenog sajta.

 

Rudanova je istakla i da nikad ne traži psihološki savet od sina, ali je srećna i ponosna što su njena deca uspešni i zreli ljudi.

 

- Psiholozi nikad ne „psihologiziraju“ svoje najbliže. Ipak, kad sam u nekakvoj psiho frci uvek njega pitam za savet. On je jedan od najobrazovanijih ljudi koje sam srela. Istinski humanista i mrzitelj nasilja. I veliki, veliki, veliki borac za ženska prava na šta sam posebno ponosna - rekla je spisateljica.

 

Podsetimo, Vedrana Rudan je zaintrigirala region i svojim razvodom nakon 30 godina braka uz objašnjenje da su za vreme karantina provodili 24 sata dnevno zajedno i shvatili da imaju različita interesovanja.

 

 

 

 

makonda-tracker