uživaju

Posle glamurozne svadbe — luksuzna destinacija: Zajedničke fotografije Ane Dabović i Ilije Mustura sa MEDENOG MESECA

0

Njih dvoje su se uputili na jednu vrlo interesantnu lokaciju koja je savštena za odmor i zajedničke trenutke.  

foto: Instagram
foto: Instagram

Košarkašica Ana Dabović i njen izabranik vaterpolista Ilija Mustur nedavno su jedno drugom izgovorili sudbonosno "da" i zakleli se na večnu ljubav u Herceg Novom. 

 

Oni su glamurozno slavlje organizovali u jednom luksuznom restoranu u kom je cena po gostu čak 240 evra, a sam lokal nalazi se na 100 metara od mora i ima svoju plažu. Tako su mladenci i njihove zvanice uživali u pogledu na more, a navodno su se služili specijaliteti mediteranske kuhinje.

 

1 / 4 Foto: Printscreen

 

Njena sestra Milica Dabović sve vreme je na svom Instagram profilu delila trenutke sa svadbe pa je čak otkrila i kako je Ana izvedena iz porodične kuće. Po nju su došli svatovi koji su nosili tradicionalne crnogorske kape i naglas hvalili mladinu lepotu.

 

Ana Dabović
foto: Instagram

 

Tada smo videli i venčanicu, a košarkašica se očito opredelila za bajkovitu kreaciju balskog kroja. Naša sportistkinja odabrala je belu haljinu čiji gornji deo čini korset, dok se od struka širi u obliku zvona.

 

1 / 3 Foto: Instagram

 

Sada je na svom Instagram profilu vaterpolista objavio fotografije sa zajedničkog letovanja, odnosno medenog meseca na kojima se vidi kako njih dvoje uživaju na Santoriniju. 

 

Ilija je podeliko njihove zajedničke avanture, zajedničke zalaske, uživanje u kupanju, i sunčanju. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ilija Mustur (@musturix)

 

 

makonda-tracker