stilizovane

Ilda Šaulić u kristalima, Milica Todorović u kombinezonu, a Melina... Bela je dominirala na koncertu Zorice Brunclik

0

Žene sa javne scene su odlučile da ponesu vrlo zanimljive komade koji mogu poslužiti kao inspiracija u letnjim danima. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Zorica Brunclik održala je koncert na stadionu "Tašmajdan" i svojoj publici priredila nezaboravno veče. Ona je upriličila više od 3 sata programa, a kao šlag na torti bili su gosti na njenom koncertu. 

 

Pored njenih kolega i koleginica na bini, u publici su bili i oni koji su poštovaoci njenog rada. 

 

 

Na sceni su se Zorici pridružile njene koleginice da zajedno otpevaju neke od hitova, a među njima se našla i Ilda Šaulić koja je obukla dugu top haljiinu koja ima duboki izrez i koja savršeno ističe njenu vitku liniju, a ujedno i skreće sve poglede ka njoj zbog krupnih i sitnih kristala koji je krase. Odlučila je i da veže kosu u zanimljivu punđicu i da doda decentnu ogrlicu. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Na bini se vlasnici hitova "A tebe nema", "Avlije, avlije", "Venac ljubavi" i mnogih drugih pridružila i mlada zvezda Milica Todorović koja je odlučila da za ovu priliku obuče beli kombinezon koji ima pantalone na ivicu i koje su donele glamuroznost njenom izgledu, dok gornji deo ima zanimljiv detalj na grudima koji je takođe ukrašen sitnim kristalima. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

U publici su bile i poznate dame, a foreporteri su uspeli da fotografišu Tamara Milutinović, Melinu Džinović i Luna Đogani koje su bile odevene u bele komade. Tamara i Luna su se odlučile za kratke i otvorenije komade, dok je Melina nosila beli sako i dekoltiranu majicu. 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Tu je i zvezda večeri Zorica Brunclik koja se odlučila za šljokičavo odelo koje se odlično uklopilo uz njenu boju kose i pink cipele. 

 

Milica Todorović, Ilda Šaulić, Zorica Brunclik, Tamara Milutinović, Melina Džinović, Luna Đogani
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

makonda-tracker