ŠTA VI MISLITE?

"Deca su jezivo mučenje": Vedrana Rudan se oglasila nakon SPORNIH IZJAVA O MAJČINSTVU i dodatno ŠOKIRALA javnost

0

Vedrana Rudan je bila u centru pažnje nakon razgovora u emisiji sa Marijom Kilibarda, a sada se oglasila povodom medijskih natpisa.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Vedrana Rudan je bila na meti kritika zbog izjave o majčinstvu i prevelikog zadiranja u intimu Marije Kilibarde.

 

Sada se Vedrana izvinila Kilibardi u svom blogu. Rudan na početku izlaganja opisuje svoj dolazak u emisiju i susret sa voditeljkom, koju naziva omiljenom.

 

- Posebno joj je bila zanimljiva priča o ženama koje često turaju prst "tamo" ne bi li na vršku prsta videle krv. Razigrana Kilibarda na svom prstu očekuje suprotno, ona želi "dete". U razgovoru uživo sam joj rekla ono što možete videti na mnogim srpskim portalima, čak i nekim hrvatskim. Izvinjavam joj se zbog ružnih reči, ona zna da je nisam htela namerno uvrediti, bila sam izvan sebe jer je doživljavam kao ćerku koja želi skočiti sa visoke litice u kipuću vodu. Ako skoči i preživi, doživotno će i neuspešno lečiti rane. Marija i ja smo se zabavljale, žena poštuje moje "krivo" mišljenje, nemam ja s njom problema, ali imam s modernim trendom koji je zastrašujući. Sve većem broju žena u četrdesetoj "telo vrišti". Telo hoće dete. Zašto žene u četrdesetoj plus misle da vrisak tela može pobediti fiziologiju? - istakla je Rudan.

 

Ona se pozvala i na to da žene koje rode u četrdesetim, već budu na izmaku snage kada dete treba da počne da živi, a vrlo često nemaju pomoć muškarca. Ono što je intrigantno jeste i rečenica "deca su za svaku ženu jezivo mučenje s povremenim, minijaturnim trenucima sreće."

 

Na kraju, Vedrana je otkrila kako ju je Marija otpratila do taksija i rekla joj da pozdravi svoju mačku.

 

Podsetimo, Vedrana Rudan je bila iskritikovana najviše zbog izjave upućene voditeljki.

 

- Pa šta, od 25. do dana današnjeg niste mogli da nađete nekog pastuha da vas oplodi. Imaš sebe, imaš ljubavnika, imaš verovatno lošeg šefa ili šeficu, šta će ti još i dete. Vaša bejbisiterka će verovatno više koštati - rekla je Rudan, dok se voditeljka samo nasmejala.

 

 

makonda-tracker