Prelepi su

Mirka Vasiljević u haljini koja ODUZIMA DAH, Vujadin uz odelo poneo NEOBIČAN DETALJ: Prva fotografija sa venčanja (FOTO)

3

Poznati par se venčao u tajnosti, a sada su se pojavile i prve fotografije mladenaca

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Naša poznata glumica Mirka Vasiljević i njen dugogodišnji dečko, Vujadin Savić nedavno su se venčali, a danas imamo priliku i da vidimo kako su izgledali mladenci.

 

Jedan od najmlađih i najlepših parova na domaćoj sceni ima već četvoro dece, a sada su odlučili i da postanu muž i žena i pred zakonom. 

 

 

Poznati par je želeo da sve obavi u tajnosti, ali njihov prijatelj, modni kreator nije odoleo a da u javnosti ne pokaže bar neki detalj, pa smo tako i saznali za ovaj divan čin ljubavi. 

 

Mirka je za ovu priliku izabrala vrlo lepu, raksošnu haljinu, bež boje koja je bila optočena sa bezbroj svetlucavih kristala.

 

Na nogama je ponela elegantne sandale u istoj nijansi, a ono što je svima zapalo za oko jeste i to što je na njenom licu neprestano blistao osmeh,

 

 

Očigledno je glumica jedva čekala ovaj trenutak, pa je uživala u svakom trenutku. 

 

Vujadin je za ovu priliku obukao teget odelo, a obuću su svi primetili. Naime, on se odlučio za patike, koje su imale nitne i bele pertle.

 

Prelepi par je blistao, a sada mogu da se opuste i uživaju u porodičnoj idili sa svojim mališanima. 

 

 

makonda-tracker