VOLE SE KAO PRVOG DANA

Za neke od njih niste ni znali da su SUPRUŽNICI : Ovo su 4 NAJZALJUBLJENIJA PARA na domaćoj GLUMAČKOJ SCENI (FOTO)

0

Od kada su se pronašli ovi parovi uživaju u pravoj ljubavi. Njima na put nisu stali ni popularnost ni slava, već su učinili da postanu još jači i da se još više vole.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Na stranoj glumačkoj sceni često se mogu videti rasidi, šokantne prevare, sudski procesi vredni milione i mlijarde evra. Pritisak slave i novca za neke može da bude prevelik teret, pa dolazi do raznih problema.

 

Takvih slučajeva ima na domaćoj glumačkoj sceni, ali ima i onih koji čim su spoznali ljubav znali su da će ona večno trajati. Njima je lepo zajedno, a mnogi svoju sreću i ljubav ne iznose u javnost, već u njoj uživaju u svoja četiri zida.

 

 

Ovo su pet najzaljubljenijih parova sa domaće glumačke scene:

 

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković

 

Ljubavna priča ovog para romantična je toliko da i po njoj može da se snim film. I dok smo Vojina u filmu Zona Zamfirova gledali kako se zaljubljuje u Zonu Zamfirovu, koju je glumila Katarina Radivojević, iza kamera se događalo nešto drugo.

 

Ćetković je, čim ju je ugledao, bio očaran mladom Slobodom Mićalović. U početku oni su bili samo prijatelji, a kasnije je to preraslo u ljubav i par se venčao 2008. godine.

 

1 / 11 Foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

 

Sloboda i Vojin danas su ponosni mama i tata bliznakinja Vere i Mile, a kako je glumica jednom prilikom ispričala, oni se trude da žive normalnim životom.


- Od braka ne pravimo dramu već živimo sasvim normalno. Nema većeg uspeha nego kada dvoje ljudi, koji se jedno drugom obećaju pred Bogom, uživaju u harmoničnoj zajednici. Danas je mnogo lakše rastati se nego očuvati brak. Moj život svodi se na posao i na posvećenost kćerkama i suprugu. Izlazimo, igramo se i ništa mi nije važnije od njih - izjavila je Sloboda.

 

Tamara Dragičević i Petar Benčina

 

Iako su u braku kratko - venčali su se 2016. godine, u okviru romantične ceremonije na Adi Bojani, ovi mladi glumci su se voleli šest godina pre izgovaranja sudbonosnog da.

 

Oni spadaju u nerazdvojne slavne parove koji zrače srećom, a da njihov život bude još lepši i idiličniji stara senjihova ćerkica Staša, koja je došla na svet krajem 2016. godine.

 

1 / 13 Foto: Nemanja Nikolić


Kako je jednom prilikom Tamara ispričala, njen suprug je njen stručni konsultant, baš kao i ona njegov, ali prvi put jedno drugo vide u novoj ulozi tek na premijeri.

 

- Uvek se međusobno savetujemo i po pravilu ne dolazimo jedno drugom na probe za predstave u kojima ne glumimo zajedno. U tim situacijama on tek na premijeri može da vidi moj nastup - otkrila je lepa glumica.

 

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker