TUŽNE USPOMENE

"Sve mi je nekako teže i teže...": Slađa Alegro NIJE MOGLA da zadrži emocije i slomljena PLAKALA USRED EMISIJE

0

Slađa Alegro ne priča toliko o privatnom životu, a u emisiji Grand magazin se ipak dotakla i osetljivih tema.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Slađa Alegro je jedna od poznatijih pevačica koja je uvek zadužena za odličnu atmosferu, a pored toga, ona uživa i u odrastanju ćerke Mile.

 

Pevačica je nedavno pričala o ćerki i osećanjima povodom njenog prvog odlaska u vrtić.

- Krenuli smo u vrtić i jako smo srećni, majka joj nije baš nešto srećna, ali ona jeste. Suprug kaže da sam blesava, ali mislim da većina majki tako reaguje. Treba da bude u kolektivu, sa decom, da se druži i njoj je mesto sa svojim vršnjacima. Ona će sada 4 godine i zasita je bilo vreme, ali ja sam to odlagala. Kada kažete vrtić, pa osnovna škola, pa srednja, meni bude žao jer bih volela da što duže budu deca i da nemaju nikakve obaveze, a sa ovim sve to kreće - rekla je tada Slađa.

 

Ono što je mnoge sada rasplakalo jesu Slađine emocije na pitanje voditeljke šta joj najviše u životu nedostaje.

 

- Fali mi neko u životu, otac mi stvarno puno fali... Kako koji dan ide, sve mi je nekako teže. A ovako materijalno da li mi nešto fali, to nikako... I kad se ima i kad se nema, ima se. Ja sam poprilično emotivna i čini mi se da taj njegov odlazak još nisam sažvakala, bude mi žao samo što unuku nije video - iskrena je bila ona.

 

Slađa Alegro
foto: Youtube Printscreen

Slađu su u tom trenutku savladale emocije i počela je da plače, a voditeljka joj je prišla i brisala suze. Nakon ove emisije, mnogi su pevačici na društvenim mrežama uputili reči podrške.

 

 

makonda-tracker