hrabra je

Imala je velike probleme sa ZAČEĆEM: Slađa Alegro iskreno progovorila o svom iskustvu i pružila podršku svim ŽENAMA

0

Pevačica je odlučila da o svom slučaju priča javno kako bi ohrabrila sve devojke da ne odustaju i snažno veruju u sebe. 

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Pevačica Slađa Alegro često otvoreno govori o problemu koji je imala, odnoso o višegodišnjoj borbi da se ostvari kao majka. Ona je odlučila da priča o ovim temama jer želi da ohrabri sve žene koje imaju slična iskustva. 

 

Ona je dva puta izgubila bebu, ali uvek ponosno navodi da joj je suprug Zoran bio velika podrška u ovim danima. 

Nijednog trenutka nisam sebi dozvolila da budem „crna“ i depresivna. Bolan je to period, teška srca pomislim i izgovorim da se to dva puta desilo, ali ne dam da mi ta činjenica život pretvori u strah jer on nikome dobro nije doneo. Potrebno je direktno se suočiti sa njim i tako ga pobediti. Moraš da imaš ogromnu podršku partnera, ali da pre svega svojom snagom i voljom rešavaš takve probleme. Ni Zoran ni ja nismo dozvolili da nas obuzme tuga. Zatvorili smo tu stranicu i krenuli dalje. Važno je da smo zdravi, da smo zajedno i sigurna sam da ćemo sve uspešno prebroditi — rekla je Slađa svojevremeno u intervjuu za Hello, da bi se onda ubrzo u junu 2018. godine rodila ćerku Milu.

 

Slađa se nedavno prisetila ovih trenutaka i još jednom se prisetila kolika joj je podrška bila prijateljica Seka Aleksić

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Seka mi se našla kada mi je bilo najpotrebnije. Poslala me je u jednu kliniku, koja je njoj pomogla da se ostvari kao majka. Dosta mi je pomogla svojim savetima i na svaki drugi način. Da je nisam poslušala, verovatno ne bih danas imala Milu, smisao mog života — rekla je Slađa za „Hit Informer“ i dodala da je njena ćerka začeta prirodnim putem:

 

 

Ljudi misle da sam imala problem sa žačećem i da sam išla na vantelesnu oplodnju, ali to nije tačno. Ja sam mogla da zatrudnim, ali sam imala problem da iznesem trudnoću. Taj deo je kod mene bio problematičan. Nikada nisam krila da sam imala spontane pobačaje. Naprotiv, želela sam da pričam o tome jer sam znala da ću tako moći nekome da pomognem i ohrabrim ga. Mnoge žene mi i dan-danas pišu preko društvenih mreža i traže mi savete. Nekada provedem sate odgovarajući ženama koje se bore za potomstvo, a kako im je zna samo onaj koji je to prošao.

 

 

makonda-tracker