opa

Nemanja Gudelj DOLAZI da upozna Cecu? Detalji rođendanske proslave Anastasije Ražnatović

0

Mlada pevačica već nekoliko dana priprema slavlje za svoj 24. rođendan, na koji će doći porodica, prijatelji, ali i novi dečko. 

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović za nekoliko dana proslaviće svoj 24. rođendan, a kako prenose portali ona je već uveliko preokupirana organizacijom slavlja. Trudi se da sve bude besprekorno i u najboljem redu. 

 

 

 

Kako se piše na rođendau će pored prijatelja, saradnika i porodice biti i dečko, fudbaler Nemanja Gudelj, koji specijalno zabog slavlja mora da doputuje iz Španije gde sada boravi. 

 

— Anastasija je jako uzbuđena, već desetak dana bavi se organizacijom kako bi te večeri sve besprekorno funkcionisalo. Učestvovala je u svim segmentima, od izbora muzike do dekoracije i torte — otkrio je izvor za „Telegraf“.

 

1 / 7 Foto: Instagram Printscreen

 

Kako mediji prenose, fudbaler Nemanja Gudelj doći će iz Španije na pevačicin rođendan kako kako bi joj svojim pristustvom uveličao slavlje. Takođe, ta situacija biće prva prilika kada će se upoznati sa Anastasijinom mamom i bratom - Cecom i Veljkom.

 

Rođendan Anastasije Ražnatović će kao svake godine biti organizovan u velikom stilu, a prema rečima izvora na spisku je više od sto zvanica.

 

 

 

makonda-tracker