BOL U DUŠI OSTAJE

Njihova tuga NIKADA neće prestati: Ove zvezde srpske javne scene su doživele TRAGEDIJE koje su im OBELEŽILE ŽIVOT

0

Poznate ličnosti naše javne scene nemaju uvek idiličan život bez problema, neki od njih su preživeli velike tragedije sa kojima se i dan danas nose.

foto: Dragana Udovičić
foto: Dragana Udovičić

Tragedije ne zaobilaze nikoga i ne biraju mesto ni vreme. Mnogi pate za slavom i popularnosti koju imaju javne ličnosti, ali i oni pored svega toga, mogu doživeti nešto loše.

 

Ne postoji pravilo da li ste bogati ili siromašni, u tragedijama svi su isti. Naše javne ličnosti su doživele različite životne padove koji su ih obeležili za ceo život.

 

Ceca Ražnatović

 

Svetlana Ceca Ražnatović
foto: Ana Paunković

Jedan od najvećih životnih gubitaka imala je pevačica Svetlana Ceca Ražnatović, najveća balkanska zvezda. 15. januara 2000. godine ubijen je njen suprug i najveća životna ljubav Željko Ražnatović Arkan. Ovaj događaj odigrao se u beogradskom hotelu Interkontinental, a sahrana je obavljena na Novom groblju pet dana kasnije. Ceca iz braka sa Arkanom ima dvoje dece, Anastasiju i Veljka, a Veljko je oženjen ima sina kom je dao ime po pokojnom ocu, Željko.

 

Elena Karaman Karić i Predrag Mijatović

 

Elena Karaman Karić, Elena Karaman
foto: Instagram

Bivši supružnici, proslavljeni fudbaler Peđa Mijatović i dizajnerka Elena Karaman Karić, izgubili su trinaestogodišnjeg sina pre sedam godina. Andrej je rođen sa cerebralnom paralizom, a pre nego što je izgubio borbu za život, oboleo je i od hidrocefalitisa.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Marina Tucaković

 

Marina Tucaković
foto: Zorana Jevtić

Ona je bila naš najpoznatiji tekstopisac, a 2008. godine je preživela pravu dramu kada je u dvadeset četvrtoj godini života preminuo njen sin Miloš Radulović. Ovo je ostavilo velike posledice na Marinu koja nikada nije htela mnogo da priča o tome, dok je njena smrt pogodila srpsku javnu scenu.

 

Milan Stanković

 

Milan Stanković
foto: Damir Dervišagić

Pevač je imao jako teško detinjstvo, s obzirom da je oca izgubio kada je imao samo četiri godine. Od tog trenutka, majka i sestra su mu najveća podrška i bez njih dve ne bi mogao da zamisli svoj život. 

 

Nastavak na sledećoj strani...

Savo Milošević

 

Savo Milošević
foto: Dado Đilas

Proslavljeni fudbaler Savo Milošević je za kratko vreme ostao bez čak tri člana porodice – oca, dede i mlađeg brata. Sve je počelo u junu 2010. godine, kada je Savin deda nakon porodične svađe ubio svog sina, a oca fudbalera, Stevu Miloševića. Deda Savo je osuđen na zatvorsku kaznu od sedam godina, a preminuo je u zatvoru. Krajem 2013. godine poginuo je i Savin rođeni brat Andrija Milošević, koji je u stravičnom udesu zadobio teške telesne povrede od kojih je preminuo u beogradskom Urgentnom centru.

 

Goga Sekulić

 

Goga Sekulić
foto: Tamara Trajković

Nakon samo dva meseca braka, pevačicin supružnik Igor Ramović napustio je ovaj svet u 41. godini pokošen karcinomom jetre i pankreasa. I pored nemerljive podrške i ljubavi koju mu je pružala tokom najtežih dana, Goga je neposredno nakon večnog rastanka od svog dragog doživela dodatnu bol koju joj je nanela bivša svekrva Zorica Terzin. Pevačica se nakon toga udala za Uroša Domanovića sa kojim je dobila i sina, ali se par ipak na kraju razveo.

 

Nastavak na sledećoj strani...

Žika Todorović

 

Srđan Žika Todorović, Žika Todorović
foto: Instagram

Velika tragedija je pogodila slavnog srpskog glumca. Njegov trogodišnji sin je preminuo 2017. u porodičnom domu, a obdukcija je pokazala da je došlo da zastoja rada srca i iznenadne smrti. Žika i Ana su tada izjavili da će sin Dejan biti kremiran pošto su oni agnostici, a oni se i danas oporavljaju od tragedije koja im se desila.

 

Eva Ras

 

Eva Ras
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Popularnoj glumici je preminula ćerka sa samo 24 godine, a ona ni danas ne zna tačan uzrok smrti. Kruna Ras je živela i školovala se u Parizu, a francuski lekari su napisali da je preminula prirodnom smrću. 

 

-  Ja sam kasnije pričala nekim mojim kumovima da se ona tamo u Parizu možda upetljala u neke mračne stvari, politiku i da je zato francuska policija napisala onako u izveštaju - rekla je tada glumica. 

 

Kruna je bila njihova jedinica, a Eva Ras je pre nje imala sedam pobačaja.

 

 

makonda-tracker