SVE UREĐENO PO NJENOM UKUSU

Verica Rakočević je podelila PRVE FOTOGRAFIJE: Zavirite u novi VELELEPNI dom Elene Karaman (FOTO)

1

Elena Karaman nije samo dizajnirala nameštaj za svoj novi dom, ona je pažnju posvetila svakom detalju i, konačno, uredila svaki kutak po svom ukusu i sa mnogo ljubavi

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Kada su se rastali Elena Karaman i Jugoslav Karić, brzo se pročulo da je Jelena Đoković kupila njihovo imanje na Kosmaju. Kako se tada pisao,  

Jelena Đoković je rešila da uloži novac u nekretninu, a odabrala je raskošan i prelep dom koji je bio porodično gnezdo Elene i Jugoslava Karića, koji sadrži veliki plac, prostrano dvorište, voćnjake, bazen, kao i brojne životinje.

 

 

Elena je kupila, potom, novo imanje, nedaleko od starog, a kako mediji pišu, za godinu dana je sagradila vilu od 300 kvadrata. Ne čudi i da je za nju sama dizajnirala nameštaj.

 

Elena je sama dizajnirala nameštaj, ali i neke antikvitete je već naručivala iz inostranstva, a koji su autentični i unikatni pa im je cena više desetina hiljada eva. Sada sama kreči dom, ali isto tako i oslikava zidove s obzirom na to da je to njen hobi koji gaji godinama. Veliku pomoć dobija od majke, ali i sinova, ali isto tako želi koliko je moguće sve sama da završi. U domu se nalazi posebna prostorija za njene rituale kojih se nije odrekla. Vila koja je usred šume izgleda bajkovito i ujedno moderno, a od cene koje je uložila zastaje dah. Čuo sam da je uložila preko milion evra. Kako za gradnju, tako za nameštaj i razne antikvitete i slike kojima će opremiti enterijer. Ona je veliki ljubitelj umetnosti, a dela vrhunskih majstora koštaju. Ne žali novac, samo da je opremi kako je zamislila — kaže za “Blic” dobro upućen izvor.

 

 

Kako je Elena zavšila uređenje svoje vile, rezultatom se pohvalila njena majka, kreatorka Verica Rakočević.

 

Vaša deca nisu vaša deca. Ona dolaze kroz vas, ali ne i od vas, i premda su sa vama, ne pripadaju vama. Možete im dati svoju ljubav, ali ne i svoje misli. Jer, oni imaju vlastite misli. Možete okućiti njihova tela, ali ne i njihove duše, jer njihove duše borave u kući od sutra, koju vi ne možete posetiti, čak ni u svojim snovima.

 

Svoje snove je pretvorila u stvarnost, izmaštala i realizovala neverovatnom brzinom, snagom upornosti i duhovnom jačinom.Vredno i kreativno moje, neka te šumske vile čuvaju uživajući sa tobom u tvom mikro svetu. Voli te mama.

 

 

 

makonda-tracker