da li vam se dopada?

Mini-haljina za NAJHRABRIJE: Jelena Karleuša u seksepilnom NAJTRENDI izdanju ovog proleća

5

Pevačica je odlučila da ponese vrlo izazovnu kombinaciju koja sve poglede skreće ka njoj.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša podelila je na svom Instagram profilu fotografije koje su oduševile sve jer je njena haljina svima zapala za oko. 

 

Ona se odlučila za vrlo kratku haljinu koja je u osnovi bila crna, ali su deo dizajna bili i žuti i pink cvetovi koji su dali posebnu dimenziju njenom izgledu. 

 

 

Sam dizajn ovog komada bio je vrlo upečatljiv jer je jedan rukav bio dugačak, dok sa druge strane tog detalja nije bilo nego ima samo jedn tanku bretelu. 

 

Pevačica je odlučila da uz ovo ukombinuje i crne sandale sa tankim kaišićima koje je vezala oko zglobova. 

 

Od nakita izabrala je zlatne šnalice kojima je zakačila jedan deo kose. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Fox (@karleusastar)

 Danas slavim 27 godina karijere. Šta smo sve zajedno preživeli doživeli dragi moji… Uspeli smo, zar ne? A ono najbolje tek sledi! — napisala je ona i dodala:

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jovana Fox (@karleusastar)

 

— Na današnji dan je izašao album za koji je moja majka pozajmila novac da bi ispunila moj san. Verovala je i nije pogrešila. Za prva televizijska pojavljivanja nisam imala ni šta da obučem, nisam imala ni za čarape… ali sam bila odlučna u nameri da poletim i uspem. Nisam sumnjala ni jedan sekund u to. Koliko borbe, muke, napada, nepravde, bola, suza, rušenja, padanja i ustajanja, ali i najvećih uspeha, fanova koje kao ja nema niko, pomeranja granica hrabro, postavljajući temelje za čitavu moju branšu. Sve vi to dobro znate bili ste uz mene i u dobru i u zlu, kad sam bila svuda zabranjena, ocrnjena, napadana i kad sam bila na "vrhu sveta" sa velikim hitovima, najvećim koncertima, najhrabrijim projektima… Da citiram samu sebe "Bez vas sam samo ideja, a sa vama je revolucija"… — završava Karleuša.

 

 

 

 

makonda-tracker