da li vam se dopadaju?

Gde god da se pojavite, bićete u CENTRU PAŽNJE: 3 SUPERTRENDI kombinacije Jelene Karleuše skreću SVE POGLEDE ka vama

0

Pevačica važi za jednu od najbolje obučenih žena na domaćoj javnoj sceni, a ako iskoristite neke od njenih trikova za odevanje bićete savršeno stilizovane. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Karleuša navikla nas je na svoje provokativne, razigrane stajlinge, ali nekada se odluči i za stajlinge koje možete lako iskopirati. 

 

U zavisnosti od prilike, odnosno da li je snimanje emisije u pitanju ili nastup ona ima razmičite kombinacije koje oblači. Posebnu pažnju privlačili su njeni autfiti u emisiji "Zvezde Granda". 

 

 

Tako se jednom pojavila u crnoj midi haljini koju ne samo da je nosila na snimanju popularnog takmičenja, nego je nju ponela i na rođendanu svog supruga Duška Tošića

 

Ona je nosila i sandale, ali se odlučula i za puptenu dugu kosu, a na kraju je začinila ovaj stajling sa torbicom koja je na sebi imala zlatne detalje. 

 

1 / 5 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Jelena Karleuša
foto: Instagram Printscreen

Ona je i jednom prilikom izazvala lavinu komentara kada je na svom Instagram profilu objavila seriju fotografija u kombinaciji koja je oduševila sve žene.

 

Nosila je sivu haljinu od trikotaže i rolku-džemper u plavoj boji koja je bila upečatljiv komad njenog autfita.

 

1 / 4 Foto: Instagram Printscreen

 

Sve je interesovalo gde je ona ove komade kupila, te je pevačica otkrila da su suknja i džemper jednog poznatog brenda čije cene nisu paprene.

 

— Ovaj autfit izazvao je veliko oduševljenje kako kod medija, tako i kod ogromnog broja žena... Svi se pitaju šta imam na sebi... Reč je o džemperu, suknji, Valentino torbi i Viktorija Bekam čizmama — počela je Jelena.

 

Ako izuzmem tašnu i čizme, svaka žena može sebi da priušti ovaj stajling. Potrebno je samo malo mašte i dobrog ukusa — poručila je Karleuša na Instagram storiju.

 

 

na snimanju ove emisije pojavila u svetloplavoj haljini, koja je nešto kraća nego što smo navikli u poslovnim varijantama, pa ističe dugačke noge, a u pitanju je model zatvorenog okovratnika. Pevačica ju je ponela sa sakoom identične nijanse, kojim se tek ogrnula, a tome je dodala providne cipele sa štiklom i baby blue torbu.

 

Odabrala je i naočare za sunce s belim okvirima, dok je kosu pustila da pada ravno, s blažim talasima pri krajevima.

 

1 / 7 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Koji autfit vam je najlepši?

 

 

 

makonda-tracker