da li vam se dopada?

Mini-haljina za NAJHRABRIJE: Jelena Karleuša u seksepilnom NAJTRENDI izdanju ovog proleća

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 5

uzas

24-04-2022 23:22h
U zelenoj haljini sise joj vise do pupka. Odvratna fotografija. I ne razumem zasto uporno pokazuje tanke i krive noge, ko u planinske koze. Totalno je bez ukusa, u svakom pogledu.

i dzaba sve to

25-04-2022 00:48h
kad pevacica a ni pevaljka nisi postala.Novac si morala da vratis.U tim godinama ne dolici ti da nosis garderobu koju nosis,da pevas ne pevas vec urlices i skaces.I ta tvoja "karijera"kako ti to nazivas,nikakva nije.Okicemna si skandalima,lazima i prevarama.Cuti i ne lazi vise sebe,jer nas ne mozes.

Sta

25-04-2022 01:02h
si sa Vesicem? Revolucija?

Kiza

25-04-2022 08:23h
IMA STPALA KO PERAJA.

Kad bolest uzme maha

25-04-2022 10:06h
Bolesno!Ko kome plaća da se ovo njeno smeće objavljuje ne znam..ali znam da izgleda kao preparirana plastična kokoška.Kakva crna karijera,čega?Džabe joj utezanje,evo jij sise došle do pupka a usta joj izgledaju kao..da prostite,kravlja ..čka!Pukla ko oblanda..Ovu bi u normalnoj zemlji davno strpali na psihijatriju.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: