UŽIVA U TRUDNOĆI

POVUKLA SE IZ JAVNOSTI: Supruga Petra Graša trudničke dane provodi u prirodi i NAJBOLJEM društvu

1

Nakon venčanja koje je bilo u centru pažnje javnosti u čitavom regionu, Hana Huljić je donela odluku da se povuče iz medija i da se prepusti uživanju u prirodi.
 

foto: Instagram
foto: Instagram

Hana izbegava da se eksponira na društvenim mrežama, a upravo to je razlog zbog kojeg svaka njena objava privuče veliku pažnju.

 

Supruga poznatog pevača Petra Graša ovog puta se odlučila da svoje trudničke dane provede sa osobom koju izuzetno voli i ceni, a to je njena kume Domenika Žuvela.

 

 

One su zajednički izlazak u prirodu zabeležile u vidu fotografije koju je Hana okačila na društvene mreže.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by D O M E N I C A (@dome.nica)

 

- Priroda i (najbolje) društvo - napisala je ona u opisu objave.

 

Čim je objavljena fotografija je dobila ogroman broj lajkova i komentara. Mnogi su pohvalili njen izgled, ali i odluku da trudničke dane provede daleko od očiju javnosti i stresa.

 

Ako je suditi po fotografijama Hani veoma prija društvo, odmor i uživanje. 

 

Da podsetimo, pop pevač Petar Grašo proteklih meseci je u centru pažnje regionalne javnosti zbog ljubavi s Hanom Huljić, ćerkom Tončija Huljića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hana Who (@hana.huljic)

 

Ubrzo se pročulo i da je 14 godina mlađa Hana u drugom stanju, a potom i da par planira venčanje, što se i dogodilo pre oko dva meseca u Splitu. 

 

Par je izgovorio sudbonosno "da" u Crkvi Svetog Dominika, na intimnoj ceremoniji koja je okupila nekoliko desetina najbližih, a društvene mreže preplavile su fotografije s romantične proslave njihove ljubavi.

 

 

 

makonda-tracker