iskrena je

"Najviše bih volela da mi dete odrasta na selu": Marijana Mićić progovorila o STRAHOVIMA u trudnoći i odgajanju ćerke

0

Voditeljka je otvorila dušu i priznala kako se snalazi u ulozi majke i da li joj partner pomaže. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Glumica i voditeljka Marijana Mićić nedavno se porodila i na svet donela devojčicu Anu. Ona i njen izabranik Miloš Marjanović uživaju u svakom trenutku sa svojom ćerkicom, a sada je Mićićeva prokomentarisala kako se snalazi kao majka. 

— Ništa mi ne pada teško, još uvek je sve pod kontrolom. Beba mi je mnogo dobra, spava od deset do deset, stvarno imamo sreće. Budimo se oko pet, šest da jede, ali imamo sa našom bebom sreće. Niko nam ne pomaže, mi sve možemo, ja sve mogu sama, Miloš radi, ja ne radim. Kad treba nešto da se obavi, ili da se prošetam sa drugaricama, imamo devojku koja je čuva, to je zdravo i za mene, i za bebu.

 

 

Zatim se šarmantna voditeljka osvrnula na roditeljstvo i to kakva će ona biti majka:

 

— Ne znam kakva ću biti, nisam razmišljala, u teoriji bih volela da budem najblaža, da sve može, ako je suditi po kučićima, biću najblaži roditelj na svetu. Ona sada samo jede i spava, dakle kao tata, Miloš samo jede i spava. Iskreno da ti kažem, bila sam trudna i porađala se u vreme korone, i verovatno da nije bilo korone, imala bih milion drugih strahova, ali korona mi je bila najveći strah... Ja kada razmišljam, ja bih najviše volela da mi dete odrasta na selu, bez telefona, musava i kaljava, ali to je teško izvodljivo. Samo do nekog momenta možeš da držiš stvari pod kontrolom —  prenosi Republika. 

 

 

makonda-tracker