PRED DOČEK

Praznični decembar doneo joj je najveće blago: Marijana Mićić podelila emotivni momenat sa ćerkicom Anom (FOTO)

0

Marijana je spremna da u 2022. godinu uplovi sa dve najveće ljubavi, naslednicom i izabranikom.

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Harizmatična voditeljka i glumica Marijana Mičić ovaj praznični decembar pamtiće kao najlepši u životu, s obzirom na to da se po prvi put ostvarila u ulozi majke, a malena Ana ulepšala je svet čitavoj porodici.

 

Iako u medijima nije mnogo govorila o trudnoći i porođaju, Marijana uživa u prvim danima majčinstva, a divne momente deli sa publikom putem društevnih mreža.

 

Nakon što je svog partnera Miloša Marijanovića nedavno fotografisala sa ćerkicom, pred sam doček 2022. godine voditeljka je podelila prvu fotografiju sa Anom iz svog doma koja je raznežila pratioce.

 

09.12.2021. Ćao, ćao godino stara. Meni si bila najbolja — poručila je kratko dok je nežno ljubila svoju naslednicu.

 

Kao kruna osmogodišnje ljubavne romanse svakako je preslatka ćerkica Ana koja je sada centar njihovih života, a ovako je Marijana nedavno govorila o svom izabraniku Milošu i njihovom poznanstvu.

 

Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav — izjavila je u intervjuu za Hello.

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker