divno

Kao prava božićna razglednica: Marijana Mićić podelila emotivnu porodičnu fotografiju sa ćerkicom Anom

0

Glumica je na društvenoj mreži Instagram postavila dirljivu sliku sa svojim izabranikom i ćerkom kako je on drži u naručju, pri čemu se oni srećno osmehuju. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Voliteljka Marijana Mićić pre 20 dana na svet je donela ćerku, kojoj su ona i njen izabranik dali ime Ana. Tada je voditeljka na svom Instagram profilu napisala poruku "Imam Miša i MišAnu", i tada promenila svoje ime na ovoj društvenoj mreži i dodala detalj koji otkriva koliko je srećna. 

 

 

Sada je na pomenutoj društvenoj mreži podelila emotivani porodični trenutak na kojoj ona i njen partner Miloš Marijanović poziraju ispred jelke u crvenim pidžamama, dok on drži njihovu ćerkicu Anu.

 

Da su presrećni i da uživaju u zajedničkim trenucima vidi se i na fotografiji gde se oni iskreno osmehuju i gledaju u malu Anu. 

 

Mir Božiji. Hristos se rodi— napisla je ona ispod fotografije.

 

 

Inače, nedavno su Marijanine komšije otkrile da je ona privatno veoma ljubazna.

 

Ona je vrlo ljupka i fina. Viđamo ih često u kraju kako zajedno, zagrljeni šetaju, imaju i kućnog ljubimca. Marijana je preslatka, svi se raduju zbog prinove u našem komšiluku. Njeno dete će se sigurno igrati u obližnjem parku sa ostalom decom. Voditeljka će biti sjajna majka. To se vidi na prvi pogled. Ima manire i stav, a to je dobar preduslov za novu ulogu koja je čeka — rekla je komšinica.

 

 

makonda-tracker