(foto)

Ništa lepše nećete videti danas! Marijana Mićić podelila PRVU (i preslatku) fotografiju svoje bebe u tatinom zagrljaju

0

Glumica i voditeljka Marijana Mićić uživa u ulozi majke, a na društvenim mrežama deli prelepe momente koje ona i njen partner provode sa svojom bebom

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Glumica Marijana Mićić porodila se nedavno i na svet donela ćerkicu koju su njen partner Miloš Marjanović i ona nazvali Ana. Marijana je na Instagramu, kada se porodila, napisala poruku "Imam Miša i MišAnu", a potom i promenila ime sitnim detaljem na ovoj društvenoj mreži, gde sada piše MarijAna. 

 

 

Šarmantna glumica i voditeljka nedavno je pokazala i sobu gde spava njena ćerkica, a sada je podelila i njenu prvu fotografiju! Ona je uslikala malu Anu kako bezbrižno spava u naručju tate Miloša. Ne samo što su njih dvoje tu, već je idilu upotpunio i njihov preslatki pas.

 

Marijana Mićić
foto: Instagram Printscreen

 

Marijana i njen partner Miloš nedavno su proslavili osam godina srećne veze, koja je počela slučajno, a pretvorila se u lepu i dugu emotivnu priču. Sada je njihova ljubavna priča samo zaokružena dolaskom prinove na svet!

 

Sigurno je da su sudbina ili svemir uradili svoj deo posla, ali smo nas dvoje i te kako zaslužni. Da moje i njegove akcije nisu nailazile na prave reakcije, veza sigurno ne bi trajala, bez obzira na ljubav — izjavila je glumica u intervjuu za Hello.

 

 

makonda-tracker