LJUBAV ŽIVOTA

"Dete moje, ludo moja": Marijana Mićić ponosno pokazala bezbrižno usnulu ćerkicu Anu (FOTO)

3

Voditeljka je nedavni ostvarila svoj životni san, da postane majke, a dani sa bebom su puni ljubavi. 

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Poznata glumica i voditeljka Marijana Mićić pre nešto više od mesec dana na svet je donela prvo dete, devojčicu Anu koja joj je potpuno promenila pogled na svet, a sada joj je život ispunjen najlepšim bojama.

 

Dramska umetnica nije mogla da odoli predivnim momentima u društvu mezimice, te je podelila fotografiju na kojoj beba bezbrižno spava, a ponosna mama joj je uputila predivne reči.

 

Dete moje, ludo mala, jesi li namaštala? Hoćeš li sa neba sići i po zemlji jednom ići? Kako ćeš se snalaziti? Kad porasteš šta ćeš biti? Biću ljubav koja dela! Biću lepa i vesela. Biću osmeh tužnom licu. Biću ruka koja daje. Biću oči koje sjaje. Biću oblak koji sneva. Biću munja koja seva. Biću pesma što se peva. Biću duga kišnom danu. I melem za neku ranu. Biću duša slična nebu. Biću radost tiha, blaga. I na svetu ostaviću malo svetlucavog traga ― napisala je Marijana pesmicu za voljenu naslednicu.

 

Marijana Mićić
foto: Instagram Printscreen

Mnogi koji su imali prilike da vide malenu Anu kažu da veoma liči na oca Miloša Marijanovića, iako i dalje veoma mala.

 

Glumica bi za nekoliko meseci trebalo da se vrati snimanju novih ostvarenja, ali su joj trenutno porodična srećna i majčinstvo prioritete stavke.

 

Komšije poznatog para nedavno su istakle kakva je Mićićeva kada se kamere ugase.

 

Ona je vrlo ljupka i fina. Viđamo ih često u kraju kako zajedno, zagrljeni šetaju, imaju i kućnog ljubimca. Marijana je preslatka, svi se raduju zbog prinove u našem komšiluku. Njeno dete će se sigurno igrati u obližnjem parku sa ostalom decom. Voditeljka će biti sjajna majka. To se vidi na prvi pogled. Ima manire i stav, a to je dobar preduslov za novu ulogu koja je čeka — rekla je komšinica.

 

Marijana Mićić
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

 

 

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker