uživa

Na tatu je i LIKOM, i DOBROTOM, i FRIZUROM! Marijana Mićić podelila detalje o svojoj mezimici Ani

0

Šarmantna glumica i voditeljka nedavno je postala majka, a ističe da se i dalje oseća zbunjeno zbog nove uloge, kao i da je očarana svojom ćerkom

foto: Instagram
foto: Instagram

Popularna glumica i voditeljka Marijana Mićić ne krije da se i dalje privikava na ulogu mame i otkriva kako su protekli prvi dani nje i njenog životnog saputnika Miloša s mezimicom Anom u njenom domu.


Kako ističe, sa rođenjem ćerke kao da je zakoračila u neki novi život.


Prošli su mi u magnovenju. Kada smo iz porodilišta stigle kući, kao da sam ušla u neki drugi život, kao da moje telo nije bilo ono odranije, kao da smo to bili drugi mi. Još se nisam srodila sa saznanjem da je Ana naše dete i da sam ja mama. Valjda je to nešto toliko veliko da organizmu treba vreme da se privikne. Rekli su mi da je taj osećaj normalan, ali ne i koliko će trajati — ističe Marijana.

 

Ona priznaje da je, kao i mnoge mame, još uvek zbunjena, ali i da, svaki put kad mora da izađe iz kuće, jedva čeka da se vrati svojoj ćerkici.

 


Naravno, beskrajno je volim i osećam da treba da je pazim i mazim, no, zbunjenost je i dalje prisutna. Često su mi govorili: "Videćeš kako ćeš se osećati kada je prvi put ostaviš samu", a nedavno se i to dogodilo. Pokazalo se da su bili u pravu kad su tvrdili da jedva čekaš da se vratiš kući, koliko god ti bilo lepo — kaže glumica za Hello.


Ona dodaje da je Ana slika i prilika svog tate Miloša, i to po više stvari.


Likom da, a i dobra je na njega. Kad se rodila, da ste pokazali 10 muškaraca i pitali ko je njen tata, svi bi pokazali na Miloša. Čak ima i frizuru kakvu on nosi. (smeh). Nije ona bez razloga MišAna — našalila se ponosna mama Marijana.

 


Ona je istakla i da su njen izabranik i ona imali sreće sa svojom bebom jer je spavalica i oni uspevaju da se odmore.


Pre nekoliko dana njenu lekarku sam zvala u 11 pre podne. Kad sam joj rekla: "Dobro jutro", začudila se, a kad je čula da smo se upravo probudile, zaključila je da smo zaista srećni roditelji — kaže glumica.

 

 


 

makonda-tracker