"Štitnu žlezdu apsolutno više NEMAM": Jelena Rozga ISKRENO o svom zdravstvenom stanju

3

Popularna pevačica čuva svoju privatnost daleko od medija, ali nedavno je rešila da progovori o ozbiljnom problemu s kojim se danas suočava mnogo ljudi

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Jelena Rozga je napravila dužu pauzu i nije se pojavljivala u medjima, pa je njeno javno pojavljivanje, nakon dužeg vremena, privuklo pažnju javnosti. Ona je gostovala u emisji Amidži šou i odgovarala na pitanja voditelja.

 

Jelena Rozga izgleda bolje nego ikad, a na pitanje kako održava tako vitku figuru, pevačica je odgovorila:

 

 Dobra genetika, sigurno je i ta Dalmacija, more, Split, ali i moji problemi sa štitnom žlezdom. Oni mi ne daju da se ugojim ni pola kilograma. Ja se dobro osećam. Znaju me zezati. Pre par dana je bilo loše, sad je dobro. Ja se ne dam, samo osmeh na lice i pozitiva.

 

Podsetimo, Jelena Rozga otvoreno priča o svom zdravstvenom problemu i borbi sa opakom bolesti, a otkrila je da ima probleme i sa srcem, kao i da je izgubila štitnu žlezdu. 

 

Posledice dugogodišnje borbe sa Hašimotom, dovele su do toga da lepa pevačica više nema štitnu žlezdu, te je iz tog razloga rešila da u što većoj meri izbegne stres.


— Više nisam u velikom stresu. Neću da jurim, pogotovo po pitanju posla. Čuvam zdravlje, više cenim svoje slobodno vreme, znam da kažem "ne". Naučila sam i to. Morala sam zbog zdravlja, jer imam problema sa srcem i štitnom žlezdom i to više ne krijem. Štitnu žlezdu apsolutno više nemam i sad sam rekla: "E sad je dosta, 'ajde da malo i ja uživam"  izjavila je svojevremeno.

 

Brojne poznate ličnosti se muče sa ovim problemom i javno pričaju o tome,a među njima je i Sanja Vučić.

 

― Žao mi je što se Hašimoto predstavlja kao bauk, a u stvari je stanje sa kojim se može sasvim dobro živeti. Najneprijatnija je, u stvari, činjenica da morate da uzimate terapiju dok ste živi, ali ako ljudi svakog jutra piju kafu, zašto ja pola sata pre doručka ne bih popila jednu tableticu? Jednostavnije rečeno, kad doživite stres ili se duže vreme nervirate, a moguće je i da imunitet “zabaguje”, u telu počnu da se stvaraju antitela koja štitnu žlezdu doživljavaju kao neprijatelja ― rekla je Sanja za ranije za Hello.rs

 

 

makonda-tracker