detalji

Drži svoje stanje pod kontrolom: Željko Samardžić otvorio dušu i ispričao sve o problemu sa zdravljem

0

Sve je počelo tako što se preterano znojio, zatim je otišao ne pregled i tamo saznao da ima problem sa štitnom žlezdom kada mu je dijagnostikovan jedan sindrom.

foto: Dragan Kadić
foto: Dragan Kadić

Pevač Željko Samardžić saznao je kako boluje od "hašimoto sindroma", te je otvorio dušu i otkrio kako je saznao za svoju dijagnozu.

 

To nije više problem. Pijem tablete. Izgledalo je tako što odjednom sam sređen počeo da se znojim. Mislio sam da je to do koncertnih sala. Uvek sam imao peškiriće da se brišem, to je trajalo godinama. Mislio sam da imam druge probleme. Sećam se da sam u Sremskoj Kamenici operisao znojne žlezde, imao sam i kratak fitilj, brzo sam reagovao. Kad se otkrio problem sa štitnom želzdom, da je hašimoto, bilo je lakše. Piću tablete dok mi srce izdrži... Sad se lepo osećam. Čuvajte zdravlje, pazite se, deca na internetu nek ne primaju sve srcu i nek se više druže — rekao je Željko u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

 

 

Možda bude i neki album. Bio sam vredan tokom korone. Dosta sam vremena proveo u Boko-Kotorskom zalivu. Isključim se i lakše sam prebrodio koronu i sve što se dešavalo. Minja moja, najmlađa ćerka je u drugom stanju, pa čeka bebu početkom februara, nju posebno čuvamo. Moja ćerka će pevati prateće vokale sa stomakom i bebom 24., na koncertu. Njen izabranik je gitarista i vidim da je sretna — priča Željko za "Premijera-Vikend Specijal".

 

 

makonda-tracker