iskrena je

Budila se umorna, gubila na težini i osećala umor: Jelena Rozga ispričala detalje problema zbog kojih uzima terapiju

0

Pevačica se otvorila za medije i progovorila o problemima koji je muče, odnosno sa dijagnozama koje ima, ali ističe da se danas oseća dobro jer redovno trenira i zdravo se hrani. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Pevačica Jelena Rozga ispričala je kako ima probleme sa srcem i sa štitnom žlezdom, te da se sa njima odavno bori, pa sada održava sve na dobrom nivou, pošto redovno uzima svoju terapiju i u vezi sa tim, ona se danas oseća dobro.

 

Redovno pijem terapiju, pazim na ishranu i slušam savete lekara. Naučila sam živeti i nositi se s tim - rekla je Rozga.

 

Pre nego što je u jednom trenutku potražila pomoć lekara pre tri godine, u jednom periodu se nije osećala dobro, ali je mislila da je sve to samo umor, piše Večernji.

 

Danima pre osećala sam da nešto nije u redu, ali sam mislila da je u pitanju stres i premor jer je bio januar, a prethodna godina bila mi je izuzetno naporna. Taj dan kad mi je dijagnostifikovana tahikardija srce mi se toliko uzlupalo da sam se prepala kako ću se samo srušiti - rekla je Jelena, a prenosi portal "Alo".

 

Pored problema sa srcen, Rozga od 2006. godine ima problema i sa štitnom žlezdom. 

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Budila sam se umorna, stalno sam osećala umor i gubila sam na težini. Otišla sam kod lekara i dobila dijagnozu. Ubrzo sam počela da pijem lekove, nekad je teško tako živeti, nekad lakše - izjavila je i dodala da se zahvaljujući terapiji i disciplini fizički sada oseća odlično.

 

I dalje gotovo dva sata mogu pevati i plesati sa svojom publikom - kaže Rozga, prenosi gorepomenuti portal.

 

 

makonda-tracker