MOĆNA ŽENA

Šljokice, koža, saten i unikatni glamur: 5 nezaboravnih stajlinga Jelene Rozge koji su obišli region (FOTO)

1

Pop zvezda ne krije da danima osmišljava modne transformacije za nastupe, a reči hvale joj prijaju. 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Darovita pevačica Jelena Rozga sem zanosnim stastom, izavrednim vokalom i jasnim stavovima, poslednjih godina se izdvaja i odevnim komibacijama koje brojne na hiljade lajkova. a to ju je motivisalo da svakodnevno dokazuje da je dama od stila.

 

Kada uđete na Rozgin Instagram profil prvo što možete primetiti jesu sofisticiranje haljine, otmeni stajlinzi - trendi boja, ali i toalete koje inspirišu na unikatnost.

 

Za vas smo izdvojili 5 šik stajlinga u kojima je pevačica zablistala na javnim dešavanjima.

 

1. Šljokičasti kombinezon i blejzer 

 

Jelena je u 2022. godinu ušla puna entuzijazma i vedrine, a samim tim za praznična snimanja birala je svečarska izadnja, te je crni kombinezom satkan od šljokica i štrasa istakao njenu vitku liniju i svetao ten, a potpuni utisak dao je i blejzer istog materijala. Salonke od pliša odlično su se uklapale uz stajling.

 

2. Kratka, bela haljina neobičnog kroja 

 

Ova "anđeoska" toaleta oduševila je dame koje preferiraju eleganciju i glamur, a grilonke i bele salonke odavale su šik utisak. Pažnju je privlačio i kroj koji je pored nabora doneo i rolku, a sve u paketu sa satenom. Crveni karmin i prirodni uvojci bili su pravi izbor.

 

3. Oversajz sako i pantalone širokog kroja

 

Ovakva vrsta kompleta su već drugu sezonu neizostavni deo svake trendseterke, a Jelena je belu kombinaciju uklopila sa pamučnim topom i kraljevski plavim cipelama, te je razbila monotoniju i napravila moćni utisak. 

 

4. Rolka - haljina tigrastog printa i kožne čizme

 

Pevačica je ovom kombinacijom dokazala da je veoma slobodna kada je reč od ekperimentisanju, te joj animal printovi i dezeni nisu nimalo strani, rolke neretko nosi, kao i duboke kožne čizme, a ove sezone su krem i braon nijanse više nego pogodan izbor.

 

5. Teksas suknja dubokog struka, beli, štrikani džember i martinke

 

Ovim urbanim stajlingom Rozga je oduševila devojke širom regiona, jer je on prototip istančanog ukusa 2022. godine. Teksas suknje sa šlicem opet su neizostavni detalj, kao i kožne martinke svih boja.

 

Pevačica je nedavno oduševila publiku duetom sa kolegom Sašom Matićem, a on nosi naziv "Ti i ja". Kako ističe, više neće praviti muzičke pauze, a i kada se radi o njenom vizuelnom izražaju možemo očekivati mnogobrojne inovacije.

 

 

 

makonda-tracker