iskreno

"Volim da mirišem na dobar parfem, a ne na zapršku": Ceca otvoreno o tome koliko često zalazi u kuhinju

4

Pevačica Svetlana Ražnatović nikad nije krila da ne provodi previše vremena u kuhinji, a ističe da joj ništa od kuhinjskih poslova nije strano, već bira da se njima ne bavi

foto: Instagram
foto: Instagram

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović godinama u mnogim intervjuima priznaje da ne uživa u kuvanju i da je njena setra Lidija veštija kada treba pripremiti porodični obrok.


Kako ona sada ističe, ženu ne definiše samo njeno umeće u kuhinji.


Volim da mirišem na dobar parfem, a ne na zapršku. Ne definiše ženske kvalitete samo činjenica da zna dobro da zavije sarmu i skuva pasulj. Danas svako može da se uda, ali bitno je taj brak negovati i održati, a to se sigurno ne radi pohovanim mesom i masnom supom — rekla je pevačica nedavno za Alo.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić


Ona je objasnila da je njena majka bila uporna u tome da njena sestra Lidija i Ceca savladaju sve kuhinjske poslove, ali ona ne uživa u njima niti je zanimaju.


Moja mama je insistirala na tome da Lidija i ja na vreme naučimo sve što se toga tiče, ali bih ja sada lagala kada bih rekla da to i radim. Ne uživam u tome niti me to interesuje. Da se razumemo, da moram, naravno da bih to radila. Ništa od toga nije mi strano, već prosto, imam mogućnost izbora — kaže pevačica.

 

 

makonda-tracker