blistaju

"Jako mi je lepo, srećna sam i zadovoljna!" Ceca i Bogdan slave godinu dana ljubavi

4

Početkom 2021. godine, otkriveno je da je folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović srećno zaljubljena u devet godina mlađeg Bogdana Srejovića, a sada je potvrdila da im se bliži godišnjica

foto: Instagram
foto: Instagram

Otkad je ostala udovica, pevačica Svetlana Ražnatović nije često pokazivala svoje emotivne partnere, a definitivno nikad nije izgledala srećnije nego otkad je upoznala menadžera jednog beogradskog restorana Bogdana Srejovića.
Kako Ceca priznaje, uskoro će proslaviti prvu godišnjicu ljubavi.


Osamnaestog decembra nam je godišnjica. Nama je svaki dan kao godišnjica. Meni je u mojoj vezi jako lepo, srećna sam i zadovoljna. On takođe, a to je u stvari najbitnije — kaže pevačica.

 

Ona ističe je njima svaki dan lep kao godišnjica.

 

1 / 6 Foto: Antonio Ahel/ATAImages


Nama taj dan ništa posebno neće značiti više, nego svi ovi ostali koji su za nama — jasna je pevačica.


Par je prvi put zajedno viđen početkom godine, a u tom trenutku su bili zajedno već neko vreme. Pisalo se da su se upoznali na rođendanskoj proslavi zajedničke prijateljicem a posle nekoliko nedelja druženja, započeli su romantičnu ljubavnu vezu.


Na rođendanskoj večeri u jednom prestoničkom restoranu se desio prvi susret Cece i Bogdana. A potom su se preko zajednočkog prijatelja videli nekoliko puta, gde su se rodile simpatije. U samom početku su se krili daleko od očiju javnosti i kretali samo među najužem krugom prijatelja. Međutim, od Nove godine su počeli i zajedno da izlazi u javnost, čemu svedoče i ove paparaco fotografije nastale u jednom beogradskom restoranu, a pre toga ovaj par je viđen na Jahorini gde su sa društvom uživali u zimskim čarolijama… Naravno, da Cecin odlazak na Jahorinu nije prošlo nezapaženo, a samim tim ni misteriozni muškarac od kojeg se nije odvajala — rekao je tada izvor blizak Ceci.

 

 

 


 

makonda-tracker