zaboravljeni detalji

VENČANICU ĆETE NESUMNJIVO PREPOZNATI, VELJKO JEDVA PUSTIO TETKU: Sećate li se venčanja Cecine sestre Lidije Ocokoljić?

1

U novembru ove godine, godinu dana mlađa sestra i najveća podrška folk zvezde proslaviće 16 godina braka s bivšim fudbalerom,a evo kako je sve počelo.

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Uprkos tome što je njihova porodica zbog slave Lidijine sestre Svetlane Ražnatović veoma poznata, plavokosa lepotica i njen suprug Predrag Ocokoljić žive daleko od očiju javnosti.

 

Par je tokom nešto manje od dve decenije dugog braka dobio četvoro dece: ćerku Helenu, sina Viktora i blizance Iliju i Petra, a Lidijin izabranik je bio izuzetno uspešan dok se profesionalno bavio fudbalom. On je nastupao za nekolicinu klubova, a dvaput se našao i u dresu reprezentacije.

 

Ipak, iako danas žive povučeno, njihova svadba svojevremeno je privukla mnogo pažnje, pa su se mediji i te kako bavili ovim venčanjem.

 

1 / 8 Foto: Damir Dervišagić

 

Najviše se pričalo o tome šta je Lidija odabrala da obuče. Kada je u novembru prošle godine Cecin sin Veljko stao na ludi kamen, dosta komentara privukla je činjenica da se njegova draga Bogdana udala u venčanici koju je Ceca nosila kada je izgovorila sudbonosno “da” Željku Ražnatoviću Arkanu. To, međutim, nije bio presedan, već mala tradicija u ovoj poznatoj porodici, budući da je Bogdana treća koja je ponela pomenutu venčanu haljinu. Druga je, naime, bila Lidija!

 

Kako su tada pisali mediji, Lidija je odlučila da se uda u haljini svoje sestre, a Ceca je na neki način potvrdila da je u pitanju isti odevni komad, a ne kopija, kada je nakon Veljkovoj venčanja objavila Instagram Story s kolažom fotografija ― Bogdanom na jednoj i Lidijom na drugoj strani.

 

foto: Instagram

Na jednom profilu na Instagramu koji je posvećen Svetlani Ražnatović i njenoj porodici prošle godine objavljeno je i nekoliko fotografija iz tadašnje štampe koja je prenela detalje svadbe Lidije (tada) Veličković Predraga Ocokoljića, a najzanimljiviji detalji su činjenica da je Veljko navodno jedva pustio tetku, to što su slavne sestre u jednom trenutku nosile narodnu nošnju, baš kao I Cecina ćerka Anastarija I sin Veljko, koji je bio prava mala zvezda večeri, pa je rešio I da zapeva, a Anastasija je na samom venčanju nosila haljinicu koja podseća na kroj čuvene venčanice.

 

Evo kako je to izgledalo.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Fan stranica o nasoj ©️®️ (@ceca.fanpage) on

 

 

 

makonda-tracker