iskreno

Imala je 22 godine kad je saznala da ne može da zatrudni: Ceca oba puta postala majka zahvaljujući vantelesnoj oplodnji

6

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović među prvima je na našim prostorima koja je otvoreno pričala o tome koliko je važan bio proces VTO u njenom životu
 

foto: Damir Dervišagić
foto: Damir Dervišagić

Pevačica Svetlana Ražnatović ponosna je majka dvoje dece — Veljka i Anastasije Ražnatović, a malo je poznato da ih je oboje dobila zahvaljujući vantelesnoj oplodnji.

Ona je redak i svetao primer poznatih ličnosti koje su otvoreno pričale o svojoj borbi za potomstvo i doprinela razbijanje bespotrebne stigme koja prati ovo medicinsko dostignuće koje mnogim parovima pomaže da se ostvare u ulozi roditelja.

 


Oboje smo želeli decu. Imala sam samo 22 godine kad sam otkrila da imam problem da zatrudnim, pa sam otišla u bolnicu "Narodni front" na vantelesnu oplodnju — ispričala je pevačica za Hit.

 

1 / 5 Foto: Youtube Printscreen


Kako je Ceca istakla, budući da je njen suprug Željko Ražnatović Arkan već imao sedmoro dece, ona je ta koja je imala poteškoće, a uz hrabrost, nadu i podršku koju joj je suprug pružio ubrzo su ispunili sebi želju da zajedno imaju decu.


Moj pokojni suprug me je podržao i učestvovao sa mnom u kompletnom programu, iako je bilo evidentno da on nije imao problem, budući da je već imao sedmoro dece — rekla je Ceca.


Pevačica je 1995. godine rodila sina Veljka, dok je njena ćerka Anastasija došla na svet tri godine kasnije.

 

 

makonda-tracker