nije se štedelo

Zlatni detalji i mermer: Cecina vila na Dedinju odiše nezamislivim luksuzom, a umalo da postane ― turistička lokacija

5

Folk pevačica nikad nije otvorila za medije vrata svog skupocenog doma u Ljutice Bogdana, ali zahvaljujući objavama na društvenim mrežama možemo steknemo uvid u to u kakvom luksuzu žive Ražnatovići

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Svetlana Ražnatović nikada se nije preterano razmetala svojim luksuznim domom, pa tako nismo imali priliku da vidimo enterijer njene vile u nekom editorijalu. Ipak, Cecina kuća i te kako privlači pažnju: teško da postoji Beograđanin koji ne zna gde se nalazi vila Ražnatovića, a svojevremeno je pevačica dobila ponudu da njen dom postane turistička lokacija, što je odbila.


Međutim, zahvaljujući društvenim mrežama Cecini obožavaoci mogu da vide kakav je glamur okružuje u njenoj svakodnevici. I pevačica i njena ćerka Anastasija često dele fotografije nastale u kući, pa tamo imamo priliku da vidimo svaki detalj odiše elegancijom.

 


Prozori su mahom uokvireni teškim draperijama, a stolovi skupoceni, masivni i od punog drveta, dok je dominanna boja braon, u različitim nijansama. U velikoj meri su, međutim, zastupljeni i krem tonovi, a interesantno je što nema jednoličnog i dosadnog kutka: ako je na stolu sat ― on je zlatan, zanimljivog oblika i pažljivo izrađen, a ako na fotografiji vidimo stolicu ― nju odlikuje zanimljiv rad s detaljima.

 

1 / 6 Foto: Instagram


Primetno je da za ukrase Ražnatovići mahom biraju zlatnu boju i bakarne tonove, kao i da obožavaju sveće i ramove u vintage stilu.


Inače, u ovoj višespratnici nalaze se mermerno stepenište i stubovi, a pre nekoliko meseci su u kući napravljeni i privatni bazen i prostor za masažu, pa je uživanje i opuštanje u domu Ražnatovića zagarntovano.
 

 

makonda-tracker