srećno slavlje!

Zbog vatrometa zasijao ceo Beograd: Ceca Ražnatović i Bogdan Srejović njegovoj ćerki priredili rođendansko iznenađenje

7

Pevačica i njen izabranik potrudili su se da ovo slavlje prođe u najboljem redu te su njegovoj ćerkici priredili proslavu koju će pamtiti. 

foto: Instagram
foto: Instagram

Pevačica Ceca Ražnatović i njen partner Bogdan Srejović pripremili su rođendandsko iznenađenje njegovoj žerki Iskri. 

 

U jednom trenutku gostima i slavljenici su oni priredili vatromet koji je sve oduševio, a pevačica je na svom storiju napisala:

 

Mi to ovako. Uz tvoje ime milion iskrica. Srećan rođendan, Iskra.

 

Svetlana Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Instagram Printscreen

 

 

Podsetimo, Ceca Ražnatović je nedavno izjavila kako ne planira ponovo da se udaje.

 

- Priče o svadbi su budalaštine. Bogdan i ja uopšte ne razmišljamo o takvim stvarima. Mi uživamo u našem odnosu i to je sve što imam da kažem - kazala je pevačica, a onda otkrila kako će provesti Novu godinu.

 

1 / 3 Foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

- Novu godinu ću dočekati ne sa svojom publikom, već sa svojom porodicom, što je takođe prelepo. Znam samo da ću dobro da se opustim, da sipam sebi piće i da uživam u novogodišnjem programu, a kome se spava, neka spava - kazala je ona u emisiji „Ekskluzivno", pa nastavila o tome kako će i za putovanja biti vremena.

 

- Ima prostora u januaru i februaru da se malo otputuje i da se odmori. Decembar je uvek prebukiran. Ja mnogo više volim uživanje pored mora, ali nekad nisam u prilici da izdvojim toliko vremena, ovde mi prijaju neke bliže destinacije poput Zlatibora i Kopaonika - zaključuje Ražnatovićeva.

 

makonda-tracker