(foto)

Jedna od NAJLEPŠIH mladih glumica: Nevena Nerandžić očarala nas je ulogom Vaske u "Nečistoj krvi", evo ko je ona

3

Među mladim glumcima koji su se izdvojili u novoj seriji "Nečista krv", svakako je i 23-godišnja Nevena Nerandžić.

foto: Printscreen Kurir TV
foto: Printscreen Kurir TV

Serija "Nečista krv", urađena po motivima pripovetki i romana čuvenog pisca Bore Stankovića, privukla je veliku pažnju domaće publike. Glumačka ekipa dočarala nam je društvenu situaciju jednog perioda, a među njima je i mlada glumica Nevena Nerandžić, koja je odigrala ulogu Vaske, gazda Jovčine ćerke.

 

 

Nevena se našla u ulozi devojke koju otac pokušava da zaštiti od spoljašnjih uticaja, pre svega od momaka, ali u poslednjoj epizodi ispostavilo se da, ipak, nije uspeo, uprkos svojim naporima. Nevena se našla na snimanju kraj Leona Lučeva, Milice Stefanović, Sare Sandeve, a kako je sama govorila, da bi došla do uloge Vaske, morala je da prođe kroz više krugova kastinga.

 

 

Nevena ima 23 godine, a jedna je od glumaca koji dolaze sa novosadske Akademije umetnosti. 

 

 

Jedna od scena koje su se izdvojile jeste i eksplicitna Nevenina scena u kadi, ali ona je otkrila da to ne smatra vulgarnim, naprotiv, to je ono na šta nikada i ne bi pristala u svom poslu.

 

 To je ono na šta ja ne bih mogla da pristanem u poslu. Konkretno u ovoj sceni se prikazuju strast i ljubav, ali je jako lepo estetski odrađeno, nije nešto što se kosi sa pornografijom. To danas ume da se dešava, a nema veze sa tim stvarima —pričala je Nevena u jutarnjem programu na Kurir televiziji.

 

Nevena je dodala da je ukućanima najavila da će biti golišavih scena, ali da nije morala preterano da im objašnjava.

 

— Znaju me i poznaju način na koji razmišljam i bavim se ovim poslom. Gledaju moje telo, ali to nije moje biće, to je lik — ispričala je Nevena Nerandžić.

 

 

makonda-tracker