hrabra žena!

Provokativne scene u seriji "Nečista krv" izazvale žamor: Katarina Radivojević nepokolebljiva pred komentarima javnosti

2

Ona igra Conu koja je odraz slobode i snage, pri čemu je i Katarinino nago telo jedna od karakteristika hrabrosti i neustrašivosti žena.

foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages
foto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Glumica Katarina Radivojević u seriji "Nečista krv" igra Conu, koja je u jednoj od scena zavela mladog učitelja, te su njih dvoje prvivukli veliku pažnju javnosti. Ona je otkrila kako je zlonamerni komentari vezani za tu rednju uopšte ne pogađaju: 

 

—Nisam imala nikakav problem sa Coninom golotinjom zato što je ona doprinosila raskalašnosti i slobodi koju nosi u svom biću. S druge strane, nemam problem sa svojim telom. Štaviše, ja sam reditelju predložila scene plesa. Svesna sam i kako u našem tabloidnom društvu željnom senzacionalizma to može da odjekne ali, narodski rečeno, baš me briga. Mnogo sam bitaka pregurala, pa ću i ovu golotinju — rekla je Katarina, koja je priznala i da u trenucima kada se nije baš osećala najbolje je dolazila na snimanje i ispunjavala svoje glumačke dužnosti. 

 

 Što sam starija to se dešava sve češće, što je i normalno jer organizam više ne može da izdrži napore koje mu zadajemo. Nekada, kad sam bila mlađa, razbolela bih se tek posle završenog snimanja, a dotle bih sebi ‘naređivala‘ da se to ne sme desiti. I ne bi. Eh, sad sve popušta... Lekove, inače, ne zloupotrebljavam, ali, konkretno, kada sam snimala scenu zavođenja u ‘Nečistoj krvi‘, smatrala sam da moram da budem opuštena i da se ne sme da se vidi bol na mom licu, pa sam uzimala terapiju. Na moju veliku žalost, ušinula sam se dva dana pre početka snimanja, pa mi je svaki napor zadavao bol – i scene na konju, i ples. Ali, da ne kukam. Glumci rade kada im pati i duša i telo, takva je priroda posla. Nisam ja tu ni po čemu posebna. Teška profesija — rekla je Katarina za Hello! .

 

 

makonda-tracker