njen stil

Crno, kožno, moćno! Kad se Milica Todorović dotera za PRVU žurku u rijalitiju Bar, to izgleda OVAKO (FOTO)

1

Milica Todorović noćas je bila deo novog rijalitija "Bar", a pokazala je i kako se petkom veče dominira stajlingom!

foto: Nemanja Nikolić
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Milica Todorović noćas je bila gošća u Vlajkovićevoj 8, u centru Beograda, gde je stigla kako bi napravila fenomenalnu atmosferu i donela odlično raspoloženje u rijaliti "Bar".

 

 

Učesnici "Bara" bili su oduševljeni Miličinim dolaskom, a ujedno se i veliki broj ljudi okupio u "Baru" kako bi prisustvovao najboljoj žurki ovog petka veče. Milica je na početku zapevala svoj veliki hit "Tri čaše", pa dodala da ona u rijaliti ne bi ušla.

 

Kako to obično bude kada je Milica u pitanju, izgledala je fenomenalno! Ona se za žurku u Beogradu obukla u skroz crnu kombinaciju, kojom su dominirale duboke crne kožne čizme, crne kožne pantalone i crni sako. Milica je unela superprovokativnu notu u svoj stajling tako što je ispod sakoa nosila providni korset, a uz ovakav autfit odlično se uklopila i njena frizura — visoki rep — kao i decentna šminka.

 

1 / 7 Foto: Nemanja Nikolić

 

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

 

 

makonda-tracker