spekakl

Do sada neviđeni rijaliti "Bar" je zvanično POČEO: Takmičari se bore za 30.000 evra, spremni na opako rivalstvo

0

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu.

foto: Promo
foto: Promo

Do sada neviđeni rijaliti - šou na Blakanu je počeo! Na Kurir televiziji imate prilike da vidite interesantne takmičare i spektakularno tamičenje rijaliti "Bar" koji će vas oduševiti prvim kadrovima.

 

Maja Kovačević stigla je u Bar iz Splita, a rođena sestra joj je Marijana koja je prva načinila javnu preljubu pred kamerama rijalitija Veliki Brat sa Nikolom Nemeševićem Nemešom. Pre kovida je živela i radila u Dubaiju.

 

Mogu se dresirati i ljudi, dreserkse sposobnosti sprovodim na svom dečku i sinu. Imala sam iskustva da se napijem pa da se uhvatim za glavu. Žena treba da bude svesna svojih atributa i da ih iskoristi na pravi način.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Predstavila  se Sanja Jakišić  koja već ima rijaliti iskustvo. Ona ima 36 godina, ne krije da je homoseksualnog opredeljenja. Osvojila je zlatnu medalju u kulinarstvu, i držala je lokal.

 

Predstavljam se da sam kao mica malena, ali nisam. Nemam dlake na jeziku. Bavim se kulinarstvom, radila sam u ugostiteljstvu. U radu sa ljudima najviše volim komunickaciju.Trenirala sam džudo, karate, boks i kik boks, jahala sam konja 6 godina. Nisam za nasilje. Ostalim takmičaramia bih poručila da ne muljaju, i ne podmeću nogu. Spremna sam na sve.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Slobodan Romić ima 51 godinu, ali i iskustva u ugostiteljstvu.

 

Nisam ispunjavao svoje želje. Otišao sam u Prag, živeo sam i u Vijetnamu. Sve što se radi srcem i ljubavlju može. Moja seksualnost je okrenuta ka muškarcima, u vezi sam. Imam divnog muškarca pored sebe, planiramo da se oženimo.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Kristina Stanković ima 31 godinu i dolazi iz Šapca.

 

Pozitivna sam osoba. Radila sam kao slot operater, moja prava ljubav je konobarski posao. Drugima bih poručila da nije sve slatko kao što izgleda. Ja sam kao bure baruta, malo fali da eksplodira. Ne postoji prepreka za moj uspeh.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Zorana Stanković je "klaberka" koja ima neobičan plan ukoliko pobedi u Baru. Predstavila se publici u provokativnom izdanju, a na Kurir televiziji pokušaće da osvoji nagradu od 30.000 evra.

 

  Ja sam luda, harizmatična i vesela i život je za mene jedna velika žurka! Pa onda after, što kažu rejveri! U četvrtak kućna žurka, pa vikend napolje, ponedeljak i utorak odmor i onda sve ispočetka. Sve u svemu, bum.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir TV

Ivan - "striper iz Valjeva" krenuo je žustro sa predstavljanjem.

 

Nevinost sam izgubio sa 14 godina. Više volim starije žene nego devojčice. Radim na visoko naponskim mrežama trenutno i nemam nikakvo iskustvo sa ugostiteljstvom. Prvi put sam ušao u kafanu sa 13 godina. Došao sam u Bar da bih upoznao drugu stranu šanka. Volim ljude koji su iskreni jer sam i ja takav. Najviše me nerviraju ljudi koji sve znaju. Ako bih osvojio 30.000 evra, snimio bih pesmu iako ne znam da pevam, autotune sve rešava. Garantujem da će me žene voleti. Devojke nisam za priču, već za akciju — kaže Ivan.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Milica Radovanović jedna je od učesnica rijalitija Bara, a evo šta kaže o sebi.

 

—  Veoma sam hiperaktivna i uporna, a nekada sam i sebična. Moj život je raznolik, davala sam i novac na kamatu. U situaciji kad kasne za kamatu dešava se svašta! Za novac ujedam. Vrlo sam zanimljiva ljudima. 

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Ivana Vranić Rudić dolazi iz Subotice, ima 36 godina.

 

— Osećam nadmennost, oni su pametniji sa 20 nego ja sa 36. Pustiću ih da vidim koliko su pametni. Ja sam jedna neukroćena veštica — rekla je Ivana bajkerka.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Zorana Stanković je Beograđanka, ima 27 godina.

 

—  Luda, harizmatična, vesela. Za mene je život velika žurka. Sa žurke na after. Radila sam kao krupije i kao konobarica. Đavo je 666, ja sam 665. 30.000 evra za mene je novi početak. Silikoni u ustima, grudi. Motiv popularnost, novac, probanje novih stvari. Ja sam spremna rođena.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Luka Pavlović ima 27 godina i dolazi iz Beograda.

 

Ja sam slab muškarac, oblak, gazela. Kao mali sam projektovan da budem u NBA-u. Bavio sam se košarkom, bio sam u Zvezdi, FMPu, školovao sam se u Americi. Usledio je težak put do ugostiteljstva. Mislim da sam jedan od boljih barmena u Beogradu. Najpoznatiji gost mi je bio Novak Đoković.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Damir Tepavac dolazi iz Subotice, ima 41 godinu.

 

Petar Pan. Volim da blejim, meni je dosadan život. Malo treniraš, malo se družiš sa životinjama, malo blejiš. Umiraću od strejta.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Voditeljka Jelena Nikolić predstavila je i menadžera Bara - Nenada Mirkovića.

 

Nadam se da ću biti mentor, da će moći da mi se obrate kad god im treba pomoć. Očekujem da budu vredni, nasmejani, da pokažu timski duh — rekao je Nenad, a onda je voditeljka nastavila da dočarava publici šta ih to sve očekuje u nastavku.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

 — Dobrodošli u jedinstveni bar, u kom snovi postaju rijaliti. Učesnici nisu izolovani, već rade i žive od svoje plate. U naredna tri meseca ovaj Bar će voditi potpuni neznaci, sa ili bez iskustva u ugostiteljstvu. Njihov cilj je da se bore do pobede. Neće samo oni biti ovde, već i svi vi koji budete dolazili kao gosti. Osim što rade zajedno, oni i žive zajedno. Oni stižu, vi ćete krojiti njihovu sudbinu — rekla je i objasnila pravila učesnicima.

 

—  Pravila su jednostavna i nisu tu da bi se kršila. Dobijate nedeljne zadatke od bar menadžera, koje treba da ispunite. Sami se organizujete, birate vođu. Svake nedelje jedan takmičar napušta bar. Birate omiljenog i neomiljenog. Omiljeni ima mogućnost ima da bira ko će napustiti takmičenje. Neomiljeni je direktno nominovan za izbacivanje. Publika bira koga izbacuje i kome daje imunitet.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih petnaestoro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

 

 

 

makonda-tracker