iskrena je

Sebe ne zamišlja u rijalitiju, ali vrlo rado će posetiti "Bar": Zorja Pajić ne krije oduševljenje zbog novog projekata

0

Za kratko vreme osvojila je srca publike, a ono po čemu će je publika još više zapamtiti i dodatno zavoleti jeste njena nova pesma - himna rijaliti programa "Bar".

foto: Ana Paunković
foto: Ana Paunković

Mlada pevačica Zorja Pajić za kratko vreme se istakla na javnoj sceni. Ono šta je doprinelo da se izdvoji jesu pre svega njen glas, a onda stas i upečatljic stil. Još od takmičenja u jednom muzičkom šou programu ona je osvojila srca publike te se njene izjave, javna pojavljivana i autfiti stalno komentarišu. 

 

Ono šta je posebno interesantno jeste to da je šarmantna pevačica snimila numeru "Želim", koja je himna rijaliti programa "Bar" koji će se emitovati na Kurir televiziji od 21. decembra. Ova pesma je za kratko vreme ušla u uši slušalaca i ponovo Zorju dovela u žižu interesovanja. 

 

1 / 3 Foto: Emilija Jovanović

 

Sada je za Glossy pevačica otkrila da li se ona vidi u nekom rijaliti formatu i kako je zadovoljna reakcijama na novu numeru.

 

Da li ćeš u nekom trenutku nastupiti u Baru? Hoćemo li te gledati kao muzičku gošću?

 

— Vrlo rado ću se pojaviti u nekom trenutku da ponovo otpevam himnu Bara "Želim" i da podržim takmičare.

 

Pre dva dana si objavila pesmu koja će biti hima "Bara". Kakve su reakcije na istu?

 

— Reakcije su i uživo na premijeri u "Baru" i na Jutjubu u najvećem delu pozitivne. Ljudi su odmah đuskali uz pesmu i kažu da lako ulazi u uši. Zahvalni smo na prilici koju je Kurir televizija pružila, lepo iskustvo. Tu je i spot na koji smo ponosni i jedva čekamo buduće projekte.

 

U Srbiji postoji nekoliko formata rijalitija koji imaju veliku gledanosti, tj. privlače dosta pažnje javnosti. Gledaš li ti rijalitije?

 

— Definitivno nisam osoba koja prati bilo koji rijaliti, jedva ispratim i neke serije, više volim filmove, kraće formate. Ali sigurno ću baciti pogled na Bar, ipak samo deo toga i interesuje me kako će sve to izgledati.

 

Mnoge tvoje kolege se u jednom trenutku odluče da uđu u neki rijaliti format. Možemo li da tebe da zamislimo u nekom rijalitiju?

 

— Volim svoj prostor i privatnost, tako da sebe ne mogu da zamislim u rijalitiju.

 

makonda-tracker