gledate li "bar"?

Nju svi znate — a njena ćerka je PRAVA LEPOTICA: Evo ko je bivša devojka zvezde rijalitija BAR

1

Novi rijaliti na Kurir televiziji već je uzburkao javnost, a isplivali su detalji o učesnicima — između ostalog, i o njihovim ljubavnim vezama!

foto:  Kurir, Damir Dervišagić
foto: Kurir, Damir Dervišagić

Luka Pavlović, rijaliti učesnik i prvi vođa rijalitija "Bar", kako piše Kurir, bio je u vezi sa ćerkom poznate šminkerke Jelene Maćić. Naime, Luka se zabavljao sa Jelenom 2019. godine, dok je radio u jednom beogradskom kafiću na Dorćulu kao barmen.

 

 

Podsetimo, Jelena Maćić je učestvovala u rijalitiju Survajver, a na društvenim mrežama poznata je kao žena sa britkim jezikom.

 

Ćerka Jovana, na koju je Jelena veoma ponosna, krenula je maminim stopama i ona je šminkerka. Jelena je već govorila o tome kako smatra da ju je ćerka već odavno nadmašila u tom poslu.

 

 

Jelena je bila u braku sa fotografom Nenadom Marjanovićem od kojeg se i razvela. Sa bivšim suprugom je ostala u prijateljskim odnosima, a komentarisala je da čak sa njim priča o svom ljubavnom životu i da joj on zna dati dobar savet.

 

Zamerila mi neka žena što hvalim svoju ćerku. U pravu je… Zaista nemam razloga. Je li? — našalila se Maćićeva na društvenim mrežama jednom prilikom.

 

 

makonda-tracker