ne propustite na kurir tv

Sa njima ćete se smejati, plakati i voleti: Upoznajte 15 takmičara novog (i neviđenog) rijalitija "Bar"

0

Večeras počinje "Bar", rijaliti šou kakav Srbija dosad nije videla!

foto: Kurir
foto: Kurir

Ovaj projekat, o kome će se tek pričati, Kurir televizija realizuje u saradnji sa produkcijom "Videostroj" po švedskoj licenci, dok iza njega stoji najveća regionalna medijska kompanija.

 

Za nagradu od 30.000 evra boriće se 15 kandidata, koji će se prvi put predstaviti široj javnosti. Oni dolaze iz svih krajeva naše zemlje i regiona, a i pre samog početka emitovanja potpuno je jasno da će u "Baru" biti sve samo ne dosadno.

 

 

To je najraznovrsniji sklop različitih karaktera, kulture, mentaliteta, sa radnim iskustvom ili bez... Kako Kurir Stars ekskluzivno saznaje, u "Bar" večeras ulaze rođena sestra žene koja je svojevremeno prva javno prevarila muža pred kamerama u rijalitiju.

 

Psihijatar mi je rekao da imam socijalnu anksioznost pa sam dobila da pijem antidepresive", predstavila se.

 

Ulazi i dečko koji je dobio otkaz zbog Novaka Đokovića, koji je ujedno i neuspeli košarkaš zbog povrede.

 

 

Jedan od učesnika koji će obeležiti ovu sezonu je i deklarisani gej, koji je svoju homoseksualnost otkrio tokom života u Pragu i kome je želja da se venča sa svojim emotivnim partnerom.

 

Očekuje se da će lom da pravi i sveštenikova ćerka, koja više vremena provodi na žurkama nego kod kuće, ali razlog za strah učesnici mogu da imaju i od devojke koja je dvostruka prvakinja Srbije u boksu... Među njima je šanker koji godinama ne razgovara sa roditeljima. Još od osnovne škole ne živi sa njima, a devojka ga je šokirala kada mu je pokazala da je trudna.

 

Šef kuhinje koji ne trpi nered, čistunac koji će se sigurno svađati oko higijene u stanu. Svađalica će se teško uklopiti budući da je iz dobrostojeće porodice, nema baš iskustva u baru. Bajkerka će odmah u startu napraviti pravi lom u Baru, ali i u stanu, gde će svi zajedno živeti, a udala se za druga kako bi ga spasla iz zatvora. Muškarcima sa njom neće biti lako budući da je dvostruka prvakinja u boksu, a krije i svoju nežnu stranu...

 

Jedna od njih je bivša misica koja ima diplomu ekonomiste i njoj neće niko moći da stane na crtu, kao i konobarica sa teškom životnom pričom, koja je  gledala kako joj otac udara majku i gazi je automobilom. Ona sigurno neće dozvoliti nikom da je gazi, dok će vas mladi konobar oduševiti visprenošću i pozitivnom energijom.

 

Bivši vlasnik kafića, pravi barmer i maher u ugostiteljstvu, borio se sa reketašima, pa je odlučio da mu je bolje da samo šeta psa, ali i električar koji nikad nije radio u nekom baru, a prijavio se zbog žena jer je, kako je sam rekao, ženskaroš.

 

Rijaliti Bar
foto: Promo

Ovih petnaestoro takmičara upoznajemo večeras! Ko će uspeti da se izbori sa izazovima i ko će osvojiti glasove publike saznajemo u prvom otvorenom rijalitiju u Srbiji, ali i regionu! Pogledajte ko ujeda za novac, koga privlači bezobrazluk, a ko sve postiže atributima...

 

 

Epizode BAR rijalitija možete gledati na Kurir televiziji od 20.45 radnim danima, a svaka epizoda biće na sajtu kurir.rs isto veče nakon premijere, kao i od 23.50 live žurke!

 

Zapratite Rijaliti "Bar" i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i YouTube.

 

 

makonda-tracker