DA LI STE SPREMNI?

Žustra SVAĐA u spektakularnom rijaliti "Baru" već na početku, večeras vas očekuje nezapamćena zabava kraj tv ekrana

0

Za nagradu od 30.000 evra boriće se 15 kandidata, koji će se prvi put predstaviti javnosti.

foto: Promo
foto: Promo

Za manje od četiri sata počinje spektakularni rijaliti "Bar", projekat koji o kome će se tek govoriti, a koji Kurir televizija realizuje u saradnji sa produkcijom "Videostroj" po švedskoj licenci, dok iza njega stoji najveća regionalna medijska kompanija.

 

Za nagradu od 30.000 evra boriće se 15 kandidata, koji će se prvi put predstaviti javnosti.

 

Specifični kandidati dolaze iz svih krajeva naše zemlje i regiona, a i pre samog početka biće vam jasno da ćete se u rijaliti "Baru" dešavati preplitanja različitih energija, mišljenja, načina života i prihvatanja zadataka koji su ključni u naredna 3 meseca.

 

Rijaliti Bar
foto: Kurir

Žustra svađa  već se dogodila u prvoj epizodi, dve devojke su pokazale kratak fitilj, borbenost i gard, te večeras u 20.45 možete da pratite sva dešavanja u rijalitiju "Bar" koja će vas prikovati za ekrane.

 

 

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih petnaestoro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

 

 

 

makonda-tracker