Otvorila dušu

Važila je za mirno dete, ali joj je jednom "pala roletna": Anastasija Ražnatović se potukla u školi zbog njene mame

1

Kako kaže, nikada nije pravila probleme kada je išla u školu, te da je uvek izbegavala incidente, ali se jednom potukla sa jednom devojčicom zbog njene majke Svetlane Ražnatović.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

 

Mlada pevačica Anastasija Ražnatović u jednoj televizijskoj emissiji je napissala kako se prvi i poslednju put potukla u školi onda kada joj je jedna devojčica uvredila mamu - Svetlanu Ražnatović kada je nosila nanogicu. 

 

- Sećam se školskih dana tada, kada je mama bila kod kuće sa nanogicom. Imala sam 12 godina i pravila sam se potpuno luda. Kao da se ništa ne dešava, a novine su brujale. Mama je bila na svim naslovnim stranama. Pisalo se šta će biti, šta neće biti. Oduzeće nam kuću, uzeće joj starateljstvo... Imala sam sreću da u školi nije bilo zlonamerne dece koja bi me prozivala. U stvari, bila je jedna devojčica – prisetila se Anastasija.

 

 

- Tada sam se prvi put potukla u školi, jer je uvredila mamu. Nešto je rekla za tu nanogicu. Iako sam mirna i staložena, kada je porodica u pitanju i kada se takav haos dešavao, preplavio me je bes. Kad ti neko udari na majku, a samo nju imaš...

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

Nakon toga, kako je Ražnatovićeva ispričala, "pala joj je roletna" i orvi put je reagovala. 

 

- Ona mi je to u petak napisala preko „Fesjbuka“, a ja sam je u ponedeljak našla u školi i udarila sam je, pobile smo se. Svi su bili šokirani jer ja nikada nisam bila dete koje pravi probleme. Nakon toga, vrlo brzo, mama je odlučila da nas skloni na Kipar – ispričala je Anastasija na K1 u emisiji "Preživeli".

 

 

makonda-tracker