dominira bela boja

Otvorila vrata svog novog doma: Anastasija Ražnatović pozdravila fanove iz luksuznog stana koji deli s dečkom

5

Pevačica i ćerka Svetlane Ražnatović odnedavno deli krov nad glavom s dečkom Đorđem Kuljićem, a pratiocima na Instagramu nije do sad pružala priliku da zavire u prostor o kom se mesecima piše u medijima

foto: Instagram
foto: Instagram

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić godinama su zajedno i pevačica zbog toga već dugo živi na relaciji Beograd-Novi Sad, a par je nedavno rešio da i zvanično započne zajednički život.


Budući da inače ne deli previše detalja o svojoj intimi, Anastasija se nije hvalisala time kako su njen izabranik i ona uredili novi životni prostor, a sada je napravila izuzetak, pa je pozirala za Instagram u svom novom stanu. Pevačica je sedela u roze svilenom bade-mantilu i kose umotane u peškir, a potom smo je videli u komotnom duksu i s novim naočarima za sunce. Iako nije pokazala previše, po svemu sudeći prostorom dominira bela boja, kako na zidovima, tako i i u pogledu nameštaja.

 

1 / 2 Foto: Instagram


Kako se pisalo, Đorđe i Anastasija su spojili dva stana u centru Beograda.


Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu koja je sva u staklu — rekao je u aprilu ove godine izvor i dodao da će "verovatno od ta dva stana napraviti dupleks".


Plan je da se krajem meseca usele u svoj novi dom. Nameštaj su odavno izabrali i poručili tako da će sve stići na vreme. Raduju se što će živeti zajedno, a i zbog činjenice da su stanove kupili zajedničkim snagama. Investiranje u zajednički prostor ujedno je i investiranje u njihovu budućnostm a po svemu sudeći nema sumnje da će je provesti zajedno — dodao je izvor.


Nedavno se pisalo da je par potrošio oko 750.000 evra.

 

 

makonda-tracker