ČESTITAMO!

Ni Mihail Dudaš ne krije sreću: Anđela Jovanović ima PREDIVNE vesti (FOTO)

4

Lepa mlada glumica Anđela Jovanović ovih dana nas očarava ulogom Tašane u seriji "Nečista krv", a juče se pohvalila predivnom vešću na svojim društvenim mrežama

foto: A.K./ATAImages
foto: A.K./ATAImages

Anđela Jovanović i Mihail Dudaš već neko vreme uživaju u ljubavnoj vezi, a nema sumnje da važe za jedan od najlepših i najskladnijih domaćih parova. u životu ovog mladog para nižu se uspesi, a sada je red stigao na jedan od većih, zbog čega atletičar i glumica ne kriju sreću.

 

 

Naime, Anđela je završila master studije koje je upisala u Londonu! Anđela je odbranila završni rad uspešno, a potom lepe vesti saopštila na svom Instagramu. Naravno, kako se očekuje, njen momak joj je odmah čestitao!

 

 

Imala sam veliku tremu, prvo da li ću uopšte upisati taj master jer je velika konkurencija. Oni prave audicije širom sveta, ja sam išla na audiciju u Londonu i teško je upisati taj smer. Prvo sam zbog toga imala tremu. Kada sam saznala da sam primljena, imala sam tremu od toga da ovde pauziram neko vreme sve predstave i snimanja i da odem tamo da se usavršavam – ispričala je glumica pre dve godine za „Blic”.

 

1 / 15 Foto: Mateja Stanisavljevic/ATAImages

 

Anđela nas je očarala ulogom Tašane u seriji "Nečista krv", a za Glossy je govorila o vremenu i prošlosti starog Vranja, ali i današnjici koja nije idealna.

 

To vreme je bilo dosta surovije, ozbiljniji problemi, čovek okrenut ka svojoj egzistenciji, nije bilo vremena za uživanje u dokolici. Dobro bih se snašla, ali ne bih volela da sam se našla.

 

U vremenu u kom živimo — ne živimo kako bi trebalo. Čovek je muškarac i žena, ne samo "čovek i žena". Pravila koja važe treba da su za sve ista, tako je u mojoj porodici. Ni danas nismo daleko dogurali koliko mislimo. Žene u drugom stanju gube poslove, nije idealno.

 

 

makonda-tracker