porodične vrednosti

"Toliko ljubavi, nežnosti, dobrote": Anđela Jovanović podelila dirljive uspomene sa RODITELJIMA na poseban dan (FOTO)

0

Porodica Jovanović neguje idiličan odnos, u svemu se podržavaju i motivišu, a Branka Pujić je njen uzor.

foto: Milan Maricic/ATAImages
foto: Milan Maricic/ATAImages

Talentovana glumica Anđela Jovanović veoma je vezana za svoje roditelje Branku Pujić i Dragana Jovanovića, te su joj oni najveća podrška i motivacija u životu.

 

Harizmu i posebnu darovitost nasledila je od njih, a najveću tremu imala je kada je prvi put stala pred kamere sa ocem. To se dogodilo na snimaju serije "Moj rođak sa sela".

 

Imala sam groznu tremu jer sam na taj kasting otišla potpuno inkognito. Moj otac nije bio za to da se ja bavim glumom. Međutim, saznalo se, jer taj kasting bio dosta javan. Trebala im je neka tinejdžerka i ja sam sama otišla. Mami sam rekla da idem, a tati, naravno, nisam ni pominjala. I onda, kad je reditelj zvao Dragana i rekao mu da je njegova Anđela dobila ulogu, mislim da se on potpuno šokirao. Uopšte nije znao o čemu se radi. Onda je saznao da sam bila na kastingu i mislim da mu se tad to nije preterano dopalo, ali je nekako preživeo. ― ispričala je nedavno.

 

Anđela putem svog Instagram profila neretko deli porodične trenutke, a ovog putem dirljivom uspomenama čestitala je 58. rođendan mama Branki.

 

Toliko ljubavi, dobrote, nežnosti, topline! Za mene je tvoj rođendan praznik! Živa bila.

 

 

Čestitke kolega i prijatelja su se nizale, a i mlađa publika zavolela je Pujićevu s obzirom na to da glumi bitnu ulogu u popularnoj seriji "Pevačica".

 

Podsetimo, Anđela više od godinu dana uživa u ljubavi sa sportistom Mihailom Dudašem sa kojim se neretko pojavljuje na javnim dešavanjima, a svojim toaletama oduševili su na premijeri filma "Nečista krv ― greh predaka".

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker