mladalački

Ona tinejdž stil ume savršeno da iznese: Glumica Anđela Jovanović zablistala u kombinaciji koja podmlađuje svaku ženu

3

Jovanovićeva je za ovaj događaj izabrala da ponese kombinaciju koja savšeno pristaje svim devojkama koje žele da ponesu mladalačke komade.

foto: Antonio Anhel/ATA images
foto: Antonio Anhel/ATA images

Na premijeri filma "Južni vetar 2" bila je i mlada glumica Anđela Jovanović koja na svakom od ovakvih događaja privuče dosta pažnje zbog svojih odevnih kombinacija. 

 

Naime, čini se da ona dobro prati modne trendove, pa se ovoga puta odlučila za upečatljiv komad garderobe u jarkoj zelenoj nijansi koja će biti veoma popularana ove zime.

 

Ona je ispod ovog sako-kaputa nosila crnu haljinu sa čipkanim detaljima, a uz celi autfit je uparila i crne mrežaste čarape, kao i neprozirne tamne čarape i obula čizmice koje su naglasile stil koji ona u poslednje vreme nosi, a to je tinejdž stil. 

 

1 / 3 Foto: Antonio Anhel/ATA images

 

Od kose je napravila talase, a oko vrata stavila ogrlicu sa oznakama dolara. Podsetimo da je Anđela bila na obeležavanju prve godine poslovanja studija za animaciju "Iervolino Studios" i promocija prvog animiranog serijala nastalog u saradnji sa kompanijom "Archangel Digital Studios", kada je nosila roze odelo koje je pobralo puno simpatija. 

1 / 4 Foto: Mondo/Stefan Stojanović

 

 

 

 

 

 

makonda-tracker