talentovana je

Nenad Nenadović joj je pomogao da dobije ulogu u "Crnoj svadbi": Mlada glumica govori o svom učitelju i finalu serije

0

Mlađana Anastasija Đurović je veoma zahvalna porodici Nenadović kod kojih godinama pohađa časove glume.

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Hit serija "Crna svadba" već nakon prve emitovane epizode prikupila je mnogobrojnu publiku, a mlada glumačka nada Anastasija Đurović koja ima samo trinaest godina. Redovno pohađa školu glume koju je vodio nedavno preminuli glumac Nenad Nenadović i njegova supruga Snežana.

 

— Neša me je predložio za ulogu u seriji "Crna svadba". Došla sam jednog dana u školicu, a on mi je saopštio da im treba narandžasta devojčica i da su izabrali mene. Otišla sam na kasting, a nakon nekoliko meseci, stigao je poziv i za drugi krug audicije s glumcima. Odmah su mi rekli da sam dobila ulogu — rekla je Duđorićeva i istakla da je na setu provela tri meseca koji su bili predivni.

 

— Glumim specifičnu devojčicu. Znala sam šta treba da radim. Teška je priča ove serije, ali na kraju ima dobru poruku. Privatno verujem u Boga, idem na veronauku i u crkvu. Sve ovo shvatam kao glumu. Osećala sam se na snimanju posebno. Nisam imala tremu. Srećna sam što radila s velikim glumcima kao što su Jelena Đokić, Uliks Fehmiu, Toni Mihajlovski i Borka Tomović.

 

Škola Neše Nenadovića
foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da se večeras očekuje finale "Crne svadbe", glumica priznaje da li je školskim drugarima rekla šta nas očekuje na kraju.

 

— Neki drugari se plaše da gledaju seriju, jer je malo strašna. Reakcije su dobre. Drugari su se trudili da od mene čuju šta će biti na kraju, ali nisam nikom ništa rekla.

 

Anastasija je već igrala u studentskom filmu "Na margini", ali želja joj je da se oproba i u pozorištu.

 

— Kod Neše i Sneže sam već četiri godine. Znala sam od malih nogu da želim da se bavim glumom. Škola mi je na prvom mestu, ali gluma me čini srećnom. Planiram da pokušam da je upišem. Neša se radovao kad sam dobila ulogu. Svima nam je bilo teško kad nas je napustio. On mi je bio kao drugi otac. Jedva je čekao da izađe "Crna svadba". Moramo sada da guramo dalje, ali sam mu veoma zahvalna što me je uveo u svet glume i preporučio za ovu ulogu — zaključila je mlada glumica.

 

Anastasija Đurović
foto: Youtube Printscreen

 

makonda-tracker