Otvorila se

Ima samo 13 godina i već je uspela da zaintrigira javnost: Ida iz serije "Crna svadba" iskrena o svojoj ulozi i kolegama

0

U seriji koja je za kratko vreme stekla veliku popularnost istakla se mlada glumica koja je svojim talentom oduševila ne samo reditelje, nego i druge glumce koji su sarađivali na setu sa njom. 

foto: Youtube Printscreen
foto: Youtube Printscreen

Serija "Crna svadba" za kratko vreme uspela da zadobije pažnju publike, te se u poslednje vreme svakodnevno komentarišu radnje u istoj i sumira sve šta se moglo pogledati. Jednu od zapaženih uloga ima i trinaestogodišnja Anastasija Đurović za koju reči hvale imaju i kolege sa seta. 

 

Anastasija u seriji igra devojčicu Idu, a njenu majku tumači glumica Jelena Đokić.

 

- Igram pomalo specifičnu devojčicu Idu, koja živi sa majkom. Jelena je bila divna prema meni. Na snimanju mi je bila kao druga mama, brinula se da li sam jela, da li sam naučila tekst. Bilo mi je zadovoljstvo da radim sa njom - rekla je Anastasija za "Hello".

 

 

Da upravo njoj pripadne uloga koju igra producenti su se odlučili na kastingu, iako su upoznali i druge glumice koje su došle na isti, ipak su doneli odluku da to bude Anastasija. 

 

- Bila sam presrećna kad su me pozvali, stvarno nisam mogla da verujem. Ipak, negde duboko u sebi znala sam da je to prava uloga za mene - kaže mlada glumica.

 

1 / 3 Foto: Youtube Printscreen

 

Jelena Đokić nije štedela komplimente za Anastasiju.

 

- Fantastično jedno biće i osoba, i nenormalan talent. Ti kad imaš kadar, i ona je u kadru, ti ćeš gledati nju, a to je baza i postolje za odličnu glumicu. Želim joj da raste i da se što pre opet sretnemo ispred i iza kamere - istakla je on, dok su devojčicu pohvalile i druge kolege iz serije, poput Nikole Koja i Slavka Štimca.

 

- To je jedno čarobno, talentovano dete. Iznenađen sam količinom profesionalnosti, talenta i strpljenja koje krase to mlado biće - rekao je Kojo.

 

Kao i mnogi, tako je i Slavko Štimac, opazio kako Anastasija i Jelena Đokić, koja glumi njenu majku, podsećaju.

 

- Postoji neka fizička sličnost. Fino su mi delovale jedna uz drugu - istakao je glumac.

 

 

 

 

makonda-tracker